2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارن زندگیمو تموم کنم...

186 بازدید | 11 پست

بعد من خواهرم خیلی گریه میکنه و مامانم حتما خیلی ناراحت میشه چون یکی از بچه هاشو از دست میده 

بابامو داداشمو نمیدونم شاید ناراحت بشن

شوهرم ولی راحت میشه دیگ از با من موندن غصه نمیخوره

ینی بعد رفتنم لباسامو بغل می‌کنند و دلشون تنگ میشه برام؟؟

خیلی حالم بده دیگ نمیتونم ادامه بدم

دین من انسانیت است

مشکلت شوهرته؟

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشو ازم 

ولی گاهی آدمها قلدری میکنن

یکی با قُدرتش قلدری میکنه  و مجبور میکنه بقیه  ب حرفش گوش کنن و  قدرتش نمایش میده 

ی مادری با گریه اش قلدری میکنه ک بچش دلش بسوزه و ب حرفش گوش کنه 

تو هم با مرگت دوست داری پشیمونشون، از رفتارشون  کنی ....

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اره شاید با مرگ من دیگه به آدما ظلم نکنند به خودشون بیان

اونا ب خودشون نمیان 

همونجور ک ما ب خودمون نمیایم 

چند ماه پیش ی  کاربری تو نینی سایت بود  از عشقش ک دو سال بود با هم بودنو همدیگرو چقدر دوست داشتنو جفتشون جونشون واسه هم میرفت میگفت و  حالا این بین دلخوری های معمولی از هم پیدا میکردن و اینجا میگفت . 

تا ی بار از نظر من سر چیز معمولی دختره رنجید و ب پسره گفته بود تموم کنیم و فقط جنبه ب قول خودشون فان ک ادب بشه و تکرار نکنه ....  و ی سریا میگفتن اره کارت خوبه ی سریام نه ....  خلاصه پسره چندین بار تماس گرفت ولی جواب نداد  در صورتی ک جفتشون عاشق هم بودن (تو جریانش بودم ا ) 

و اما نیم ساعت بعد دعوای تلفنیشون و زنگهای پسره و پاسخ ندادنش 

میدونی چی شد؟ 

پسره تصادف کرد و در دَم مُرد ..... 

حالا چیه این جالب بود ؟ بماند ک دختره مث مُرغ پر کنده بود و چقدر بی قرار 

ولی  همش میگفت ب نظرتون ب خاطری ک کات گفته بودمو گریه کرد  تصادف کرده؟  یعنی اون موقع ک تصادف کرد  فشار من روش بود ؟

؟ب نظرتون داشت ب من فکر میکرد و اعصابش داغون شد  ک تصادف کرد؟ 

خودت تو رابطه هستی و همسر داری  اگه ناراحتی پیش میومد تمام شب و روز و هفته  تو تو ی فکرشی بدونی ک بخوای !بعد اون دوست داشت بشنوه نه  خودش حواس پرتی کرده تصادف شده .... حتی اونم نمیخواست قبول کنه ب خاطر اون مُرده

نه ناراحتیه کات کردن باعث تصادفش نبوده ! 

میبینی ک... ب ما خودمونم نسبت ب بقیه چقدر بی معرفتیم !

حتی خودمم ک دایم واسه عشقم دارم گریه میکنم بعد  بیماری اعصاب گرفتم ... بعد من دایم چشم اشکه ... زندگیم زهره !کی حق میده بهم؟ 

همین الان ک درد دوری از عشقو چشیدم .اونایی ک عاشقم بودن بیان جلو چشمم خودسوزی کنن ... بیان خود کشی کنن . ذره ای دلم براشون نمیسوزه  .چ برسه بخوان شبها واسم گریه کنن یا از دوریم رنج بکشن ... همین الانش خودمم میگم بروووو بابا .... ک چی مثلا؟خوب درد نکش.... 

پس ک من چرا باید ادامه دار کنم این درد رو ؟چرا باید ؟

تو چرا باید ب خاطر تنبیه بقیه خودتو بکشی؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر