2777
2789

سه روز گوشت قرمز یه روز ماهی یه روز مرغ دو روزم کوکو 

البته منظپرم از سه روز گوشت چرخکردشم هستا

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از دوسال ی بزغاله خریدیم😐😐 کلا ۷ کیلو گوشت داشت 

در طول این مدت هم چند ماه یکبار دوسه کیلو میخریدیم 

مرغ هم ماهی دو تا گاهی ۳

هفته ای دوبار خورشت ،ی لوبیا پلو و ی زرشک پلو بقیشم چیزای معمولی

برای هر نفر چند گرم باید باشه؟شما چقدر درنظر میگیرین برای هر نفر

من پسرم گوشت رو چرخکرده میخوره توی خورشت ها در حد یه گردو چرخکرده برای اون میندازم و برای خودم و همسرمم هرکدوم یا دوتیکه معمولی یا یه تیکه بزرگ گوشت میندازم هر ماه دوتا مرغ میخرم میشه ۴۰۰ مثلا هرسری گذاشتنی یه بال میذارم نصف رون نصف سینه 

ماهی بسته بندی میخرم ۳۰۰ که قشنگ یه ماه استفاده میکنم  

چرخکرده دو کیلو سری اخر از ۳۵۰ گرفتم کیلیویی مصرف چرخکردم نسبت به گوشت زیاده گاهی زودتر از یه ماه تموم میشه هر کیلو رو ۴ بسته میکنم 

گوشتم هر ماه اکثرا دو کیلو میخرم ولی این بیشتر از یه ماه میره گاهی دو ماهم استفاده میشه حدود ۷۰۰ هم این میشه تقریلا دو تومن خرج گوشت و مرغ و ماهی در ماه 

چون کل حساب کتاب خونه دست خودمه ریز به ریز نوستم برات 

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

قبلا خیلی بهتر بود وضعیت الان خیلی خیلی گرونی شده😔