2777
2789
عنوان

بگید ببینم راسته👀😂

417 بازدید | 32 پست

آقا امروز یه پست دیدم راجع به رنگ ناحیه تناسلی خانما بعد طرف کامنت گذاشته بود برای اینکه رنگشو بفهمید به رنگ لب اون خانم دقت کنید😐😐😐خواستم ببینم راسته واقعا؟

خودم برعکس این قضیه م🤣

صلواتی برای ظهور

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این کارا چیه دیگه😐

رنگ لب ک صورتیه چه ربطی داره

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

دقت نکردم والا🫤🤣

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
وای خواهر حالا یکی میگفت مردا از دماغ زنا میفهمن اونجاشون بزرگه کوچیکه😑😑😑😑😑😑منم پشمام ریخت

چه بگم خب منم باور کردم رو این حساب که طرف میگفت خیلی دختر بازم و اینو تجربه کردم😐😂

صلواتی برای ظهور
حالا هیشکی نمیاد بگه درسته این موضوع یا نه😂 بابا بیاید کاریتون ندارم که هر رنگیه واسه خودتونه👀

اخه واضحه نیاز به تایید نداره لب صورتیه اونجا قهوه ای😐حتما طرف با رژ قهوه ای دیده 🤣