2777
2789
عنوان

همسایه

649 بازدید | 9 پست

سلام.از آبانماه کوچه مامانم اینا شده عزاخانه.

داماد همسایه ۵۴سال آبان فوت شد 

پسر من که بیشتر خونه مامانم اینا بود۷سال بهمن فوت شد 

دختر  اون یکی همسایه ۶۰سال فروردین فوت شد 

مرد همسایه هفته قبل۴شنبه و ۷۰سال فوت شد

و امشبم عروس همسایه ۳۵سال فوت شد 

و ۹ماهه و اینهمه مرگ و میر فقط سر یه چهار کوچه 

خدایاااااااا دگه بسه 

با مرگ این خانم امشب داغون شدیممممممم همه

هنوز مرگ آقای همسایه رو باور نکردیم 

خدایا حکمتت چیه پیر و جوون و بچه از هر خونه یکی گرفتی تو‌این چند ماه 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

اخی چرا پسرت فوت شد اگ دوس داری بگ

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی چرا پسرت فوت شد اگ دوس داری بگ

عفونت ریه عفونت بیمارستانی و تمام😭💔🖤 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
متوجه نشدم پسر شما هم فوت شده

آره🖤💔😭

خدا بهت ارامش بده

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
عفونت ریه برای چی؟ از کجا اومد یهو؟ خدا بهت صبر بده😥😥😔😔😔

یه چی مث کرونای لعنتی🖤💔