2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

رفیق… مبادا گرفته باشی که شهری را به نماز آیات وا می داریم آره حجی 🔪🔪🔪🔪 تولدت مبارک 🌱

زیبا😶

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق

@asalarmy     تولد تولد تولدت مبارککک گاو و الاغ و لک لک کیک و شیرینی و شربت تیر ماهی ...

😁😂به به چه خلاق 

عشقی مرسی فدات شم💋❤️😍

کادو میخوای؟ من تولدمه پررووووو😐😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

فدات هم ماهی جان😁❤🫀

اعععع چند تیر😍😍😍😍

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اعععع چند تیر😍😍😍😍

۱۴😁

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

رفیق… مبادا گرفته باشی که شهری را به نماز آیات وا می داریم آره حجی 🔪🔪🔪🔪 تولدت مبارک 🌱

اوففف جووون اعتراف میکنم سنگین بود ولی فهمیدم 😎داشمی ❤️❤️❤️

قربونت منم همینطور❤️❤️❤️❤️😂

نشی که حیفی🥺💋

😁😂به به چه خلاق  عشقی مرسی فدات شم💋❤️😍 کادو میخوای؟ من تولدمه پررووووو😐😂

فداتمم کهههه❤️❤️

بله این رسمیه که خودم گذاشتم کادومو بدید🔪😭😂😂

Army    غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم...