2777
2789
عنوان

کیا امسال نیت دارن برن پیاده روی اربعین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 32 پست

من رفتم این مشکلاتی ک گفتی برام پیش نیومده کفش خوب بپوش اذیت نشی .

من تنها رفتم از امام حسین خواستم با دخترها وشوهرم منو بطلبه😢

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه    

😅😅😅

هروقت نیاز داشتی یکی برات دعا کنه بهم بگو😊...ی عدد تیرماهی.ب شدت عاشق حیوونام ولی میترسم ازشون.🤪🤪..اشپزیم خیلی دوس دارم...عاشق رشتمم هستم(روانشناسی میخونم)..الهی که حال دلتون خوب باشه همیشه
من خیلی دوست دارم ولی امسال شرایطش نیست ان شاء الله سال بعد نصیبم بشه    

ان شالله میری 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
من رفتم این مشکلاتی ک گفتی برام پیش نیومده کفش خوب بپوش اذیت نشی . من تنها رفتم از امام حسین خواستم ...

همه چی از قبل آماده کردم فایده نداشت مسیر طولانی و گرما زیاده

دلم میخواد برم انشالا باید سرماه اقدام کنم برای پاسپورت  فقط به سوال چه مدارکی لازمه فقط پاسپو ...

زیارت کربلا روزی شما وهمه ی عاشقان اباعبدالله.

برای منم دعا کن بتونم برم

همه چی از قبل آماده کردم فایده نداشت مسیر طولانی و گرما زیاده

کفش راحت بپوش لباس نخی نازک تند تند عوض کن لباس زیر نخی ببر .هرجا رسیدی کفش هات رو دربیار پاهات رو بشور .استراحت داشته باش یکسره راه نرو .

قسمت شد بری منم دعا کن

مرسی عزیز ،انشالا قسمت شمام بشه بحق اباعبدالله

ممنونم عزیزم

انشالله قسمت بشه ازدواج کنم تا اونموقع با همسرم میرم  نشه هم  با خاهرم حتما

ان شالله خدا ی بخت خوب قسمتت کنه وبا همسرت بری زیارت اباعبدالله.خوشبخت بشی عزیزم.

منم دعا کن 

ان شالله خدا ی بخت خوب قسمتت کنه وبا همسرت بری زیارت اباعبدالله.خوشبخت بشی عزیزم. منم دعا کن 

قربون شما عزیزدلم 

رو چشام‌

هروقت نیاز داشتی یکی برات دعا کنه بهم بگو😊...ی عدد تیرماهی.ب شدت عاشق حیوونام ولی میترسم ازشون.🤪🤪..اشپزیم خیلی دوس دارم...عاشق رشتمم هستم(روانشناسی میخونم)..الهی که حال دلتون خوب باشه همیشه
قربون شما عزیزدلم  رو چشام‌

چشمات بی بلا ممنونتم

گلم میتونم بپرسم مذهبتون چیه؟ 🌸

بگذر الان بحث سیاسی مذهبی میشه همه رو لغو میکنن عزیزم