2777
2789

پارسال ک رفتم به سختی از مرز رد شدیم، پاهام تاول زد ، سوخت، زانوهام قفل کرده بودن و ...اما بازم همین وضعیت پیش بیاد بازم دوست دارم برم ی شور خاصی داره..

ان شاالله امسال هم قسمت من و همه عاشقان بشه🤲

انشالله قسمت بشه ازدواج کنم تا اونموقع با همسرم میرم 

نشه هم 

با خاهرم حتما

هروقت نیاز داشتی یکی برات دعا کنه بهم بگو😊...ی عدد تیرماهی.ب شدت عاشق حیوونام ولی میترسم ازشون.🤪🤪..اشپزیم خیلی دوس دارم...عاشق رشتمم هستم(روانشناسی میخونم)..الهی که حال دلتون خوب باشه همیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت که رفتی. من تاحالا نرفتم  ان شاالله قسمت بشه برم. هرکی امسال میره کربلا التماس دعا برای تاپیک آخرم 🥲

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

هیجوقت نمیرم اصلا کشورای عراقو اینا بدم میاد 

ما برا کشورش نمیریم 

برا امام حسین حضرت ابوالفضل میریم 

موفق باشی گل

هروقت نیاز داشتی یکی برات دعا کنه بهم بگو😊...ی عدد تیرماهی.ب شدت عاشق حیوونام ولی میترسم ازشون.🤪🤪..اشپزیم خیلی دوس دارم...عاشق رشتمم هستم(روانشناسی میخونم)..الهی که حال دلتون خوب باشه همیشه
ان شاالله عزیزم منم تازه ازدواج کرده بودم ک تونستم برم

خوشبخت شی 

میگم ینی تا اربعین میش ازدواج کرد😂🤪

من برای‌هیشکی نمیرم😑

اوکی سلامت باشین