2777
2789
عنوان

دارم میمیرم کمک😭😭😭😭

158 بازدید | 6 پست

سلام من الان هفته نهم هستم و حالم حال سگه انقد ک حالت تهوع دارم و داغونم انقد بالا اوردم گلوم انگار پاره شده نمیتونم اب دهنمو قورت بدم 

رفتم روتارین هم خوردم .چای گرم.عسل  خلاصه هیچی خوبم نمیکنه الان دقیقا مثل کسیم انگار ی لقمه نون تو گلوش گیر کرده باشه پایین نمیره نمیدونم زخمه یا واقعا گیر کرده چیکار کنم😭😭😭کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمک کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد بالا آوردن حداقل تا نیم ساعت نباید چیزی بخوری سعی کن با نوشیدنی خنک شروع کنی اصلا دنبال چیزی که مقوی باشه نباش فقط چیزی که حالت رو بد نمیکنه بخور بعد از خوردن غذا نباید دراز بکشی یا لم بدی این کار باعث حالت تهوع میشه حداکثر تا ۱۶ هفته اینطوری من اینا رو رعایت کردم حالت تهوع داشتم اما دیگه بالا نمیاوردم 

بعد بالا آوردن حداقل تا نیم ساعت نباید چیزی بخوری سعی کن با نوشیدنی خنک شروع کنی اصلا دنبال چیزی که ...

منم تا هفته پیش فقط حالتشو داشتم ولی ی هفتس ک شدید بالا میارم و غذا تو دلم هضم نمیشه تازه چند ساعت ادامس میجوم بعد از غذا ک هضم شه ولی ن فایده نداره الان فقط گلوم اذیته انگار ی گره بزرگ تو گلومه بلعم سخت شده 😭

منم تا هفته پیش فقط حالتشو داشتم ولی ی هفتس ک شدید بالا میارم و غذا تو دلم هضم نمیشه تازه چند ساعت ا ...

غذای سبک بخور رب انار شربت آبلیمو عرق نعنا سیب درختی زرشک لواشک همشون برای هضم غذا و کم کردن تهوع عالین من به جایی رسیدم خون بالا آوردم دکتر گفت اون نکات رو رعایت کنم دو سه روزه فقط شد حالت تهوع

غذای سبک بخور رب انار شربت آبلیمو عرق نعنا سیب درختی زرشک لواشک همشون برای هضم غذا و کم کردن تهوع عا ...

مرسی از راهنماییت عزیزم تا ببینم این روزارو میتونم بگذرونم یا سکته میکنم خدا کمکمون کنه فقط😔