2777
2789

آموزش خیاطی تو اینستا ولی خوب دانش خودشو میخاد

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایشگری از جمله شغله و حرفه ای هست که باید پشتت پول زیاد  باش اینو به عینه دیدم 

فعلا تنها چیزی که آموزشش به صرفه تر هست خیاطی اونم چن صبا بگذره باید پول بیشتری بهاش بدی 

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم

ببینید شما اگر به هنر و کار های چوبی علاقه دارید میتونید انواع باکس های چوبی را درست کنید البته باید قبلش تحقیق کنید و مشتری برای خودتون پیدا کنید و بیشتر مشتریان صادر کنندگان خشکبار هستند ، حتما قبل از شروع به کار با چند تولید کننده مشورت کنید.

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)