qazalnazi67 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 3481 عنوان کسایی که تازه زایمان کردن میشه یه لحظه بیاید 123 بازدید | 5 پست دوستان برای ساک بیمارستان چی لازمه اماده کنم بیمارستانی که میرم چیزی بهم نمیدن و خودم همه چیز رو میبرم..ممنونمیشم راهنمایی کنید چیزای مهم برای بچه و خودم چی باید ببرم 1402/04/12 | 19:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 52871 به سلامتی فارغ بشی.من بیمارستانم همه چیز دادواقعیت فقط شارژر بردم و اسپری زیر بغل.یعنی حتی مثلا قاشق و لباس بچه اینام باید ببری ؟خیلی باید پس وسیبه ببریاز پوشک و لباس و دورپیچ شو رر ت یکبار مصرف برای خودتو خوراکی اگر چیزی میخوایدمپاییو 💕
گلمنگلی2 عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 2927 برای خودت حوله کوچیکبرس مولوازم ارایشینوار بهداشتییه بشقاب و لیوان و قاشقیه دست لباس تمیزبرای بچه:دودست لباس سایز ۱ یا صفر بیمارستانییه پتوی دورپیچقندان فرنگیمای بیبیشیشه شیرشیرکشحوله نوزادیشیرخشکپماد کالاندولااگر فلاسک چای هم ببری خوبه چون تازه زایمان کردی نوشیدنی گرم برات خوبه کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫