2777
2789
عنوان

مهمون اومد🫠🫠🫠

139 بازدید | 12 پست

کنکوریم 

الان مهمون اومد 

از راه دور 

احتمالا بمونن😭😭😭😭😭

نگین چرا تو سایتی هر روز نیم ساعت بزور گوشی رو می گیرم جزوه و... دانلود می کنم ..و بعد یک سر هم اینجا می زنم.

دعا کنید برام 

تورو خدا اونایی که بارداری تو سایت برام از ته دلشون دعا کنن که دعا شما ها می گیره

مادر خودم هم بارداره دوماه دیکه انشالله یه داداش کوچولو به دنیا میاد .استرس داره بخاطر من😔😔😔

مهمونها چرا باید خونه یه آدم باردار بمونن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم خیلی موفق باشی و به اون چیزی که می‌خوای برسی 💕

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...

خب چرا وقتی زنگ زدن ما داریم میاییم نگفتین ایشالا دفعه بعد؟ 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

امیدوارم خیلی موفق باشی و به اون چیزی که می‌خوای برسی 💕

مرسی گلم 

میمیرم واسه پزشکی جون می دم

اونقدر که عاشق این رشته ام قلبم وای می ایسته هرزگاهی بهش فکر می کنم.واقعاااااا علاقه دارم .شاید هیلی ها با زور مامانشون یا باباشون برن .من از اول می مردم واسه این رشته

خوشبحال شما که قبول شدی 

مامانم خجالتی هست خالم داشت می اومد مامانم نزاشت  ولی به اینا چیز نتونست بگه

ای بابا راحت بگید نمیشه خجالت چرا؟؟؟ راحت میگفتن دخترم کنکور داره خونه باید خلوت باشه خودمونم تو خونه جایی نمیریم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مرسی گلم  میمیرم واسه پزشکی جون می دم اونقدر که عاشق این رشته ام قلبم وای می ایسته هرزگاهی به ...

کم پیش میاد کسی واقعا به اینجور رشته‌ها علاقه داشته باشه. امیدوارم فردا بهترین روزت باشه و رشته‌ای که دوست داری رو بیاری عزیزم💛

فقط سعی کن استرس نداشته باشی و هول نکنی

همه چیز خوب پیش میره

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
شما شیمی چند درصد زده بودی ؟

سال ۹۹

حدود ۵۰ زده بودم 

البته فکر می‌کردم بالاتر بزنم ولی شیمی اون سال سخت بود 🥲

فقط شانس آوردم که روز قبلش سوالای ریاضیا رو دیده بودم و احتمال می‌دادم که سوالات ماهم سخت باشه، سر همینم هول نشدم