2777
2789
عنوان

خواسته ى الانتون چيه همين الان

| مشاهده متن کامل بحث + 2095 بازدید | 236 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله که میخری حتما

با دعای شما عزیزان انشالله🌹🌹. ب امید خدا همه مستاجرا صاحب خونه بشن🙌🙌🙌🙌🙌

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
خدا خودش نگاه رحمتی بهم بکنه و به شغلی که آرزو ش رو دارم برسم

انشاالله ميرسى به شغل دلخواهت برامنم دعاكن به شغل دلخواهم برسم

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
با دعای شما عزیزان انشالله🌹🌹. ب امید خدا همه مستاجرا صاحب خونه بشن🙌🙌🙌🙌🙌

انشاالله

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
چندسالشه؟تاهفت سالگى كه بامادرنميتونه ادعايى داشته باشه فقط ميتونه ببينه بعدهفت سالم خودبچه نخوادواذ ...

نه بعد ۷صد در صد میدن پدر .بچم نمیخواد بره پیشش ولی قانون اینو قبول نمیکنه💔😭

نه بعد ۷صد در صد میدن پدر .بچم نمیخواد بره پیشش ولی قانون اینو قبول نمیکنه💔😭

وقتى بچه نميخوادبره واذيت ميشه هيچكس نميتونه كارى كنه  بزوركه بچه رونميدن بهش وقتى نخوادنميشه