2777
2789

اول باس نوع افسردگی مشخص شه بعد 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یارورفته ۱۰سال درس خونده تخصص گرفته که جواب این حرفوبدن  بعدداری اینجاسوال میکنی؟ جدا ازنداشتن ...

عزیزم لازم نیست انقد تند صحبت کنید،من فقط از تحربیاتشون میخوام استفاده کنم،مطمعن باشید پیش پزشک هم رفتم،اما دلم میخواد مطمعن شم،چه بسا پزشکانی داروهایی دادن که طرف عوارض جبران ناپذیری داشته.

من کادر درمانم سیتالوپرام و ایمی پرامین میخورم کلا داروهای اعصاب اکثرا چاق کننده و بی میلی جنسی میارن به خود دکترتون بگین همراه اون قرص اعصاب تقویتی برای میل جنسی میدن برای چاق نشدنم ورزش باید بکنین من ورزش میکنم ولی 5کیلو اضافه وزن رو آوردم 

یه چیزی بگم روحتو درمان کن حتما

درسته عوارض داره قرص ها ولی روح اگه درمان نشه منجر میشه به خودمون آسیب وارد کنیم و کار از کار میگذره