2777
2789
عنوان

بدترین روز زندگیت کدوم روز بوده؟🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 75 پست
نه همه 💔

روزی که سقط کردم

تنهایی

توی بدترین حال و بدترین دردی که یه آدم میتونه تصور کنه.به محض سقط کردن کتک هم خوردم

سرزنش هم شنیدم طرد هم شدم

مظلوم ترین فرد تاریخ بودم تو اون روز کوفتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد بودن

روزی ک فهمیدم نزدیکترین ادمای زندگیم بهم تهمت زدن وآبرومو ریختن وبابام بهم گفت تو دیگه بچه‌ی من نیستی...

البته بعد فهمید اشتباه برداشت کرده و بخاطر تهمتا منوزودقضاوت کرده..💔

روزی ک خبر فوت داییمو دادن..💔

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
@turk_____giz     @ملوسکتونم1     @ملیسا0038     @سحر__هسدم ...

سر سه تا از امتحانام 

من آدم کمالگراییم ، سر امتحانا خیلی خودمو اذیت میکنم

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
فکر کنم کامل افسرده شدم 🥲💔

عزیزم خدا نکنه 

چرا؟🥲❤

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
ای وای🥺🥺🥺💔💔💔تولدتون پیشاپیش مبارک یادم مونده هنوز❤❤❤

عزیزمی🫂

ای جانم خیلی خوشحال شدم که به یادم بودی مرسی عزیزدلم😍❤🫀

هعیی نمیدونم چمه اصلا 😐🥲🖤 نمیدونم دیونه شدمممممم اعصابم صفره داغونم اصن

انشالله حال دلت زودتر خوب بشه خوشگلم🫂🥲❤