2777
2789
عنوان

اگه این گدابازی نیست پس چیه

1511 بازدید | 83 پست

نامزدم ماشینشو باید لوازمش عوض کنه یک ماهه پول داده به یه جا براش اون وسیلرو  بیارن ، یارو بهش گفته فعلا نمیاریم اکه میخوای پولت بزنم اینم گفته نه هر وقت اوردی میام میگیرم 

الان یدونه موتورم داره هر جا میریم با موتور میریم ، میگم تابستونه برو ماشینت درست کن میخوایم جایی بریم با ماشین برین دیگه قحطی اون وسیله نیومده که  

میگه نه من ماشینمم درست باشه با موتور میریم هوا گرمه با موتور بهتره

میگم موتور افتاب میزنه پس کلمون توی ماشین کولر میگیریم

میگه نه کولر نمیتونم بگیرم به ماشینم فشار میاد باید با موتور بریم :/

شما بگید من حساس شدم یا این داره گدابازی در میاره؟چیکار کنم اخه باهاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با موتور که خیلی کیف میده ولی کولر نمیخواد روشن کنه اره گدابازیه بگو کولر روشن نکنی گاز خالی میکنه چندمیلیون خرج میذاره رو دستت 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

عزیزم توحساس شدی دقیقاماهم ماشین داریم ولی باموتورمیریم بیرون چون هواخوبه کولرماشینم دقیقاب موتورفشارمیاره وممکنه ب باتریش اسیب بزنه

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

کولر تو گرما زیاد روشن باشه امپر ماشینو بالا میبره و ماشین جوش میاره و فاتحه اش خونده میشه ولی برا پنج دقیقه یا ده دقیقه خوبه روشن کنی 

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏