2777
2789
من تو هفته 36 بارداریم، بهم گفتن بند ناف یه دور دور بچه س، به خاطر همین خیلی دارم مراعات میکنم و نگرانم. از شانس بدم الان رفتم یه دوش بگیرم که صندلی حموم از زیرم در رفت و محکم خوردم زمین(با همون حالت نشسته) حالا لک و دردی ندارم ولی خیلی نگرانم. چیکارکنم؟
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ
بچم تکون میخوره الان ولی وقتی خوردم زمین واسه چند دیقه خودشو سفت کرده بود
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم عممه، الانبهش زنگ میزنم، کجا میتونم برم صدای قلبشو بشنوم؟
برو سونو...اگه الان تکون میخوره مشکل نداره...اون موقع خوردی زمین ترسیدع خودشو جمع کرده...همه بچه ها اینکارو میکنن..بچه من صدای بلند میاومد اینحوری میکرد
در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل
اشکال نداره انشاالله چیزی نیست نگران نباش. وای گفتی افتادی یاد خودم افتادم میز کوچیک پلاستیکی توحموم بود نشستم شکست نزدیک بود خورده هاش برن تو باسنم
خدایا به امید تو؛نه به امید خلق روزگار...
میترسم به شوهرم بگم، انقدر استرس میگیره که حال آدم بدتر میشه، تنها هم نمیتونم برم دکتر ، چیکار کنم؟ مامانم میگه درد و لکه بینی نداری خطری نداره