2777
2789
عنوان

احترام به خانواده عروس خانواده

471 بازدید | 31 پست

من ده ساله ازدواج کردم و از تجربه هایی که داشتم با مادر شوهرم فکر میکنم انشالله روزی که داداشام زن گرفتن اگه بخوام رابطه م با عروسمون خوب باشه باید،احترام خانوادشو داشته باشم تا به تبعش رابطه ما هم خوب باشه

من خودم تجربه به های هر چند پیش پا افتاده ،دارم از حرفای مادر شوهرم که اصلا دوست ندارم برم خونشون،مثلا بچه اولم بدنیا اومده بود شوهرم به شوخی گفت شکل دایی شو داره ،مادر شوهرم گفت.خدا نکنه😵یا مثلا یک روز دیگه شوهرم به مادرش بشوخی گفت میخوام پسرمو بهش یاد بدم بهت بگه بی بی،اونم فهمید شوهرم شوخه داره سربسرش میذاره ورداشت گفت ،نخیر زیرگذر من مادر جووونم ،اون یکی دیگه بی بی عه،

یکبار دیگه من و مامانم و مادر شوهرم تو ماشین بودم مادر شوهرم ورداشت گفت ،نمیدونم این گلی(اسمم)به کی رفته ،اصلا مثل باباش خوش برخورد و خنده رو نیست،یعنی به مامانم داشت می گفت،در کل همیشه از این دسته حرفا رو میرونن،حالا هی میگه چرا نمیای سرم بزنی،

اصلا دلم نمیخواد ببینمش ،این حرفا یک هزارم تیکه ها و حرفاشه که گفتم،

برامنم زبونش ی مدل دیگ تنده. ادعا داره خیلی احترام میزاره. خدالعنتش کنه

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برامنم زبونش ی مدل دیگ تنده. ادعا داره خیلی احترام میزاره. خدالعنتش کنه

دیشب شوهرم میگه تولد مامانم بوده ها،منم به مادر شوهرم گفتم مبارکت باشه،ور داشته میگه،حالا دیگه،،

نه که تو خیلی ارزش قایلی و این چیزا رو تبریک میگی😒

دیشب شوهرم میگه تولد مامانم بوده ها،منم به مادر شوهرم گفتم مبارکت باشه،ور داشته میگه،حالا دیگه،، ...

بگو شما ببخشید دیگ ملکه

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
دوست ندارم بگم بی احترامی کن اما باید جواب ی سری هارو داد هم برای این که تکرار نکنه هم بفهمه جواب بی ...

کلا ذاتش همینه،عوض نمیشه،کلا ادعااااا،قبلا هم مینشست می گفت نماز تو خوندی،؟خب بتوچه،طبقه بلاشون بودیم میومد میگفت چرا ساعت پنج جراغاتون خاموش بود مگه نماز نمیخونی،خیلی رو مخ

مادر شوهرم جلو جمع گفت نوه های دختریم میگن ما عزیز رو خیلی دوست داریم اون یکی مامان بزرگمون رو دوست نداریم . بچه ی تو هم اینجوری میخواد بگه بهما . منم دوست داشتم بگم درسته آدم مادربزرگ مادریش رو بیشتر دوست داره . والا اونقدر که تو این چند ماه بارداریم مامانم زحمتم رو کشیده یه ذره به سختی نیوفتادن توقع داره بچم بگه اونو بیشتر دوست داره.

کلا ذاتش همینه،عوض نمیشه،کلا ادعااااا،قبلا هم مینشست می گفت نماز تو خوندی،؟خب بتوچه،طبقه بلاشون بودی ...

ی بار رک بهش بگو من قبلا میومدم الان میبینم نیام هردومون راحتتریم.اگرم میبینی زیاد تز میده جوابای اینچنینی بده.خودم اینجوری دوست دارم،شوهرم اینجوری دوست داره،اینجوری صلاحه و...

درمورد شباهتش ب داییش قیافتو جدی میکردی میگفتی منظورت اینه برادرم زشته؟؟کلا چرت گفت بلند و با اعتماد به نفس بگو منظورت دقیقا چیه؟جوابشو ندی ب ضررته

مادر شوهرم جلو جمع گفت نوه های دختریم میگن ما عزیز رو خیلی دوست داریم اون یکی مامان بزرگمون رو دوست ...

والله موقع زایمونم روغن زرد شوهرم گفت بیار برای زنم،که شله درست کنیم،روغنا رو با روغن مایع قاطی کرده بود ،مادرم بچه روستاست فهمید روغن غش داره برد سه تا لبنیاتی نشون داد گفتن روغنش قاطی داره،باز مادرم رفت خودش اصل خرید اورد،مادر شوهرم روغن زرد(روغن حیونی)داشت خونش،

شوهرمو گفتم دعوا درست کرد،البته خودشم فهمید ولی ماله کشید،

با این کاراشون توقع هم دارن عزیز باشن