2777
2789
منم کورد خوده سنندجم  چاکی خاسی :چه طوری خوبی  حالو خاسه :حالت خوبه  قزای توو:قربو ...

تو رو خدا بازم بگید بیشتر😂

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 
خاسی سلامتی .خوبی سلامتی خانواده خاسن حوال ناپرسی چااکی . خانواده خوبن احوال نمی پرسی چیکار میکنی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣فقط شوت کردیکه

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای گیان به سر چاو  به با خوم فیرت کم 

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی
خسته نباشید هم بگو

خسته نوی بعضیا میگن . مانی ن ویت 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

🤣🤣🤣🤣🤣🤣فقط شوت کردیکه

😂😂😂😂😂

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

معنی بی زحمت عزیز

ای جانم   به روی چشم  بیا خودم یادت بدم

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی
خسته نوی بعضیا میگن . مانی ن ویت 

ممنون چی میشه؟

خوبم مرسی تو چطوری؟ 

امروز چیکارا کردی؟

زبان کردی شاخه های مختلف وگویشهای زیاد داره  مثلا من کلهرم خیلی کم ازکردی سنندج متوجه میشم تفاو ...

آره دقیقا اینو میدونم به خاطر همین از کورد های سنندج خواهش کردم که یاد بدن

تو رو خدا بازم بگید بیشتر😂

چپکین ولله هاین ؟چیکار کنیم هستیم دیگه 

دایکو باوکو براکو خویشکت خوشن :مادر و پدرو برادرت و خواهرت خوبن 

شام بین مال ایمه :شام بیاید خونه ما 

نه ولله زحمت ناین کوره :نه زحمت نمیدیم 

هروخت هاتنو بو کورسان به بو لام :هروقت اومدید سنندج بیا پیشم 

بان چاو دلکم :چشم دلم 

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏