الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من کورد کرمانشاهم کوردیش راحت تره ولی سمت سنندج غلیظتره مثلا ما ب خوش اومدی میگیم خوش هاتی اونا میگن بخیر بیت یا ب دختر میگیم دیووت اونا میگن کچ یا کنیشکه یا از این امثال
میدونم، اخه تالشیایی که بین ترکا زندگی میکنن کم کم جذب اونا شدن و یه بار که درباره تون تاپیک زدم یه ترک گفت که تالشیا ترکی میحرفن🤷♀️. باید توی خونه با بچه ها با زبون مادریشون رو صحبت کرد، چون که فارسی رو از تلویزیون و مدرسه هم میشه یاد گرفت. من خودم تالشیا رو خیلی دوست دارم
آره میدونم اتفاقاً ☺️ زبون ما تالشی به زبون موردی شما خیلی نزدیکه زود باد میگیرم کلمات مشترک که داری ...
اره کوردها هرجا باشن عشقن بخدا.خدا رضاخان رو لعنت کنه از قدرتشون میترسید اومد ازشون تبعید کرد به شمال و چند جای دیگه . ولی نتونست قلب هاشون و رگشون رو از هم جداکنه