2777
2789

نه

هروقت نیاز داشتی یکی برات دعا کنه بهم بگو😊...ی عدد تیرماهی.ب شدت عاشق حیوونام ولی میترسم ازشون.🤪🤪..اشپزیم خیلی دوس دارم...عاشق رشتمم هستم(روانشناسی میخونم)..الهی که حال دلتون خوب باشه همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه در حد فقط دست زدن باشه کنجکاوه ...ولی دست زدن به هرچیزی دیگه کنجکاوی نیست ما بهش میگیم شیطنت و مادر بچه باید بچشو کنترل کنه...

مثلا بچه ی که توی خونه خودشون تلوزیون دارن و دیده دست زدن به تلوزیون صاحب خونه دیگه کنجکاوی نیست شیطنت....

کنجکاو به بچه ی میگن تا به حال وسیله رو توی اطراف خودش ندیده میره جایی میبینه و دست میزنه و راجبش سوال میپرسه ...

اگه در حد فقط دست زدن باشه کنجکاوه ...ولی دست زدن به هرچیزی دیگه کنجکاوی نیست ما بهش میگیم شیطنت و م ...

پسرم چیزای جدید ببینه دوست داره ته توشو داره منم خودم دوس ندارم اینجور باشه از هر راهی رفتم ترک نمیکنه

خوابش خوبه پرخاشگر نیست تمرکزش خوبه توجه خوبه باهوشه فقط کنجکاوه

بچه های بیش فعال اصولا خیلی گریه میکنن و نق میزنن؛ خیلی پر جنب و جوشن هر دقیقه یه چیزی رو خراب میکنن؛ یک جا بند نمیشن؛ اشیا رو زیاد پرتاب میکنن و...

اگر فقط از کنجکاوی دست میزنه به این معنا نیست که بیش فعاله . خودتون بغلش کنید هرچیزی رو میخواد دست بزنه، با کمک شما لمس کنه. که خسارت هم نزنه به چیزی و کنجکاویش رفع بشه

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
۴ سالشه تو خونه راحتش گذاشتم دیگه کنترلش نکردم.اقتضای سنش بود کنجکاوی

فک کردم بزرگتره پسر من تو خونه خوبه با خانه سازی ساعتها بازی میکنه گاهی نقاشی میکشه فقط ی جای جدید ببینه شروع میکنه وای مدیرا اعقاب همچین بچه هایی ندارن