2777
2789
عنوان

درمان یبوست بچه یکساله

2154 بازدید | 10 پست

خانوما دخترم مداام یبوست داره. البته غذاهایی مث کته و سیب زمینی هم زیاد میخوره. سوپ دوبار میخوره دیگه دلشو میزنه مجبورم غذاهای دیگه هم بدم که آخرش یبوست میگیره. تجربه ای دارین؟ چیکار میکنین بچه هاتون یبوست نگیرن؟؟؟

بهش فلوس بده عالیه 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم پسرم هم سن دختر شما بود اینجور بود هنوز روده ش رشد نکرده اینجور میشه فقط حواست باشه ک زیاد نشه مدتی ک پی پی نکرده .

خاکشیر تو آب ولرم صبح قبل ساعت ۷ الی ۷ونیم خیلی خوبه ( چون روده اون موقع داره فعالیت میکنه)

کره تو شیر 

لبنیاات رو ۱۵ روز قط کن اگه فرقی نکرد میفهمی بخاطر پروتئین گاوی نیس.

روزی ی قاشق چایخوری روغن بادوم شیرین خوبه .

سیب زمینی و کته و سیب درختی و موز یبوست میاره کمش کن 

اگه دیدی مثلا ی هفته پی پی نکرده شیاف گلیسیرین کودکان بزار براش 

داروئه؟

تو عطاریا میفروشن ، هیییی چ ضرری برای بچه نداره ، دونه اتفاقا روده هارو نرم می‌کنه و باعث رشد بچه هم میشه از عطاری بگیر داخلش بریز تو استکان مثل لیمو کل پره های داخلش بریز تو استکان ، نصف استکان آبجوش بریز بعد از صافی رد کن بده بخوره خنک کن بده ، نیم ساعت بعد دستشویی می‌کنه اگه نکرد چهار ساعت دیگه تکرار کن حتما دستشویی می‌کنه من ب بچه هام از دوماهگی که یبوست میشدم میدادم عالی جواب میداد

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓