2777
2789

سلام 

خانما من از ۱۹ سالگی با یه نفر آشنا شدم که ۷ ماه ازم بزرگتره 

سربازی رفته 

ماشین داره 

حقوقش هم ماهی ۱۰_۱۲ تومنه 

ولی حدود ۳ تومنشو قسط میده 

خانوادش معتقد هستن و این بچه آخره 

دست و دلباز و اهل تفریح و گردش و خیلی صبوره 

از ویژگی های بدش اینه که سیگار میکشه و زود تحت تاثیر دوستاش قرار میگیره 

از همون اول آشنایی گفت قصدش جدیه و بارها خانوادش خواستن بیان خواستگاری من اجازه ندادم چون مادرم مخالفه ولی خب به اونا نگفتم بخاطر مخالفت مامانم مانع شدم 

گفتم بذارید درسم تموم شه 

این اواخر هم گفتم مادرم سختشه جهیزیه بده باید خودم بعد درس سرکار برم تا بتونم اقساط وام ازدواج رو بدم 

مامانم وقتی ۱۰ سالم بود بخاطر اعتياد بابام جدا شد مستاجر هستیم و مامانم کار میکنه 

خودمم دانشجوام

مامانم میگه یا منو انتخاب کن یا اونو 

میگه خانوادش مذهبی هستن و تو معتقد نیستی اختلاف پیش میاد چون باهاش دوست هم بودی دو روز دیگه خودش و خانوادش میزنن تو سرت 

میگه پسره پیش زمینه معتاد شدنو داره 

من حرفم اینکه همه آدما ویژگی های مثبت و منفی دارن بالاخره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم کلا انگار منو از سر راه پیدا کرده و مثل مادرای دیگه نیست 

من مریض باشم گوشه خونه اصلا توجه نمیکنه 

غذایی اگه خونه باشه تقسیم نمیکنه که منم بخورم درصورتی که بقیه مادرا از خودشون میگذرن برای بچه هاشون

خرجی اصلا بهم نمیده 

خرید که اصلااااااا

مدام بهم بی احترامی میکنه 

دندونام خرابه پول نمیده درست کنم اما خودش دماغشو عمل کرد و دندوناشو درست کرد 

حتی چندبار منو از خونه انداخت بیرون 

من چون جایی نداشتم برگشتم 

گفتم اگه ازدواج کنم از چاله در میام میفتم توی چاه

حتی غذا هم نمیده بخورم یا دوست پسرم منو میبره بیرون یا خودم گهگاهی پروژه های دانشجویی قبول میکنم برای خودم خرید میکنم 

الان هر دو چند سالتونه ؟! 

بدون اجازه ی مادرت ازدواج نکن 

اگه واقعاااااااا مرد خوبیه سعی کن رضایت مادرت رو به هر طریقی که شده به دست بیاری 

آدم پلای پشت سرشو خراب نمیکنه

از موقعیت خودتم بگو برامون

ببینم در حد هم هستید یا نه

با دلایل مادرت موافقم

تو این دوروزمونه که از هر سه تا ازدواج یکیش طلاقه این مسائل خیلی مهمه باید هم فرهنگ باشین

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /