چند روز پیش عروسی یکی از فامیلاشون بود همه اومدن خونه من آرایش کنن برن من تازه عروسم البته تک عروسشون هم هستم تو یه ساختمونیم مادر شوهرم نشست رو مبل در حال لاک زدن لاک ریخته رو فرشم کثیف شد دادم فرش شویی تازه فرشم آوردن الان امروز زنگ زده باز میگه تولد دختر خواهر شوهرمه خونه خودش نمیدونم چرا نمیگیره گفت میخام بیاد خونه مادر شوهرم بگیره زنا بالا مردا پایین ینی خونه من بیان کلی مهمون دعوت کردن چیکار کنم چ جوری بگم نهههه من نوکرشونم انگار تولد یکی دیکس من باید نوکری کنم تولد خودم دو نفری جشن گرفتم منو شوهرم تنها چ خبره چی غلطی کنم مزارم خونه من جشن بگیرننن😭😭😭
برای یه لاک فرشو دادی قالی شویی ارزششو داشت خب خراب میشه فرشت از هزینه ش که بگذریم🥴
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...
برای یه لاک فرشو دادی قالی شویی ارزششو داشت خب خراب میشه فرشت از هزینه ش که بگذریم🥴
تنها لاک نبود دختر خواهر شوهرم شاید رو فرش اون یکی بچشم بالا آورد استفراغ بد خود خواهر شوعرمم کرم پودر از دستش ریخت رو فرش خیلی کثیف شد من خلاصه کردم رفتارشون رو
ای وای . هر جور شده کنسل کن که عادت میکنن از این به بعد
خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما میخندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
الان چیزی ام بگی میگه از خونه بابات چی اوردی ک نگران خرابیشی
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
یه رو فرشی بنداز فرشاتو جمع کن بگو دادم شستن و نمیخوام دوباره کثیف شن مبلاتم ملحفه بنداز،همه اینا رو هم بنداز گردن شوهرت که مثلا اون گفته ندارم هزینه قالی شویی بدم
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇