2777
2789

🤣😐من باشم ک مادرشوهرمو جر میدم

عموم قصابی داره دیشب مامانم زنگش زد س کیلو چرخ کرده برام بزار کنار فردا میام میبرم تاکیید کردش تو مغازه بزاره تا بره بگیره ازش

عموم گفته مامانم این همه راهو نره دیشب سر راش اورده ما خونه نبودیم اون تایم گذاشته خونه مامانبزرگم ک بده بهمون🤣😐الان ی سطلللل بزرگ اورده میگه سیب زمینیو پیاز رنده کردم ادویم زدم برا بچها سرخش کنه

فک کنین ۳ کیلو گوشتو مایه کتلت کرده🤣🤣🤣من ازینور حرصی شدم مامانم چیزی نگفت بش فقط ی طرف رو پر کرد داد بهش ببره 

🤣🤣😐الان جمع شدیم دور سطل کتلتی ک‌ قرار نیس کسی بخورتش چون کتلت خور نیستیم🤣🤣🤣🤣

مادرشوهر نمونه فقط مامانبزرگم

چه مادر شوهر دلسوزی داره مادرت 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گاهی وقتا🤌

اگر کوه ها کر نبودند/ اگر آب ها تر نبودند/ اگر باد می ایستاد/ اگر حرف های دلم بی اگر بود/ اگر فرصت چشم من بیشتر بود/ اگر می توانستم از خاک یک دسته لبخند پرپر بچینم/ تو را میتوانستم ای دووور از دور یک بار دیگر ببینم💔

🤣🤣🤣

مامان بزرگ منم از این گندا میزنه😂

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

ینی کسی هم هست کتلت دوست نداشته باشه😋

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

یه راه داره سه شبانه روز بخوریدش🤣

یا اگه زنداداش کسی دارید مهمون کنید با هم بخورید

مجبورید دیگه. حیفه سه کیلو دور ریخته بشه. 

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤