من فکر کنم واسه اینه موقع غذا ادم بابد حواسش به غذا باشه که موادش به خوبی جذب بدن بشه
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عادت میکنه اونجور تو سرش میمونه بزرگ که شد به جای اینکه بشینه پشت میز ناهار خوری با بقیه بخوره میذاره رو سینی ولووو میشه جلو تلویزیون میخوره که کار خوبی نیست
من به غمگين ترين حالت ممكن شادم تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
من وزنم کمه دکتر گفته بود جلو تی وی نخور.حواست پرته تند تند میخوری زودتمام شه .رو جذب مواد مغذی اثر داره
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
مهدا جان واسه اینه بچه در اون لحظه فقط و فقط به برنامه توجه میکنه و اصلا از غذا خوردنش لذتی نمیبره.و همیشه عادت میکنه موقع غذا خوردن مشغول یه چیزی باشه
چون موقع غذاخوردن تمرکزشون بایدروغذاباشه ودیدن تی وی باعث شرطی شدنشون میشه وازطرفی کلا تلویزیون برازیردوسال خوب نیس ولی منم تا18ماهگی دخترم فقط پاتلویزیون اونم به زورغذاش میدادم
باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
متاسفانه دختر منم همینجوریه با اینکه تو پنج ساله.همچنان بدغذا مونده.اشتباه منم همین بود که هنیشه سرگرمش میکردم تا غذا بهش بدم.غذا خوردن رو یه چیز زوری میدونه و لذتی نمیبره