2777
2789
عنوان

تهرانی های عزیز از کجا خرید کنم؟

86 بازدید | 10 پست

میخوام مانتو شیک و مجلسی بگیرم ،و اینکه صبح ها میتونم برم خرید ،میشه بهم مرکز خرید یا بازار یا هرجایی که فکر میکنید میتونم خرید کنم معرفی کنید؟ 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

خیابان پیروزی چهار کوکا کولا سابق کلی مانتو شیک داره و البته شرق تهران حساب میشه 

میدان هفت تیر مرکز حساب میشه 

و خیابان جمهوری 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پونزده خرداد  اپال

۱۵ خرداد ؟ کجاش؟ 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
خیابان پیروزی چهار کوکا کولا سابق کلی مانتو شیک داره و البته شرق تهران حساب میشه  میدان هفت تی ...

جمهوری من تاحالا مانتو و اینا زیاد ندیدم 

به نظرتون میتونم با یه تومن مانتو شیک پیدا کنم؟ 

جمهوری من تاحالا مانتو و اینا زیاد ندیدم  به نظرتون میتونم با یه تومن مانتو شیک پیدا کنم؟  ...

جمهوری کوفتم نداره خودتو اسیر نکن 

نرو اصلا 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
جمهوری من تاحالا مانتو و اینا زیاد ندیدم  به نظرتون میتونم با یه تومن مانتو شیک پیدا کنم؟  ...

اگه خیلی شیک میخوای من چهار راه کوکاکولا معرفی میکنم بی نهایت مانتوهای به روز و شیک و جدید داره حتی مرکز خرید هم داره و همشون شیکن 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
اگه خیلی شیک میخوای من چهار راه کوکاکولا معرفی میکنم بی نهایت مانتوهای به روز و شیک و جدید داره حتی ...

واقعا؟ 😍

با مترو میتونم برم؟ صبح مغازه هاش بازن؟ از چه ساعتی میان؟