2777
2789
عنوان

اگه همسرتون صب تا اخر شب کار کنه

145 بازدید | 11 پست

و دیگه کلا ارتباطتون خیلی کم بشه

چه واکنشی نشون میدین؟

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم میرم سرکار کمک دستش میشم  ک مجبور نباشه تا اخر شب کار کنه وقت واسه مسافرت و تفریحم داشته باشیم..

به اُمید روزی که زنان خود را باور کنند...و قدرت خود را نادیده نگیرند ...

بستگی داره اون تایمی که کنار همدیگه هستید چطور سپری میشه اگه رابطتون خوبه که پس کنار بیا چون شرایط اقتصادی واقعا ابجاب میکنه مردا بیشتر کار کنن اما اگه رابطتتون سرد شده ازش بخواه تایم کاریشو کمتر کنه ب تبعیت از یه سری هزینه هات باید بگذری