2777
2789

خانما ده ساله ازدواج کردم دور از خانواده ام دوتا بچه دارم توی این ده سال اتفاقات زیادی برام افتاده از جمله زایمان و سوختگی با زودپز که یک هفته بستری بودم، عمل چشم و ...

اینا رو گفتم که فکر نکنید نازک نارنجی هستم..

چند وقتی هستی بدنم خیلی بی جون و بی حال هست.. مدام خسته ام و ناتوان..چکاب کامل انجام دادم جز کم خونی همون کمبود آهن که قرص هماتینیک میخورم و یکم کم بودن گلبول های سفید از لحاظ کلسیم و ویتامین دی و غیره مشکلی نداشتم..

شوهرم میگه پای چشمات گود افتاده اینقدر ضعف دست و پا دارم که به زور راه میرم حتی نمیتونم یکم آرایش کنم الان هم گوشی به زور دستمه..

صبح یکدفعه چشمام سیاهی رفت و داغ شدم و گوشام سوت میکشید و سنگین شده بود نمیتونستم یک قدم بردارم هر لحظه فکر میکردم دارم از حال میرم..

فقط وقتایی که قهوه میخورم یکم انرژی میگیرم و میتونم مثل یک آدم معمولی کارامو انجام بده..

تو رو خدا کمکم کنید.

از لحاظ تغذیه چطورید؟به نظر باید خورد و خوراک تون ذکرو مقوی کنید تا بدنتون تقویت بشه

عزیزم مثلا چی ما هم مثل بقیه نهار برنج و خورشت با گوشت گوسفندی یا مرغ میخوریم شام هم یه غذای سردستی مثل سوپ آش یا کشک و بادمجون و...

میوه و مغزیجات هم مصرف میکنم ..

شما میگید چی مصرف کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر ب من گفت هفته ای چند بار موز بخور،معجون ۴مغز بزن بخور خلاصه خودتو تقویت کن دیگه معلومه ضعیف شدی،منم شهر غریبم دست تنها با دوتا بچه کوچیک ک یکیشم مشکل کلیوی داره ،منم مث شما شدم اونوقت مادرشوهرم بجای کمک گفت بخاطر دل خودتو شوهرته ک بچت مشکل کلیوی پیدا کرده

دکتر ب من گفت هفته ای چند بار موز بخور،معجون ۴مغز بزن بخور خلاصه خودتو تقویت کن دیگه معلومه ضعیف شدی ...

عزیزم بمیرم برات

تو به دل نگیر  به قول شاعر هر که مقرب تر است / جام‌ بلا بیشترش میدهند

عزیزم مثلا چی ما هم مثل بقیه نهار برنج و خورشت با گوشت گوسفندی یا مرغ میخوریم شام هم یه غذای سردستی ...

سه شیره بسیار خونساز و مقوی هست ،دکتر می‌گفت به صورت دارو هر ۸ساعت ی قاشق غذاخوری بخورید انگار کنید دارو هست ،خرما،کنجد ،گوشت کبابی ولی آبدار یا گوشت تو شیشه که تمام مواد مغذیش توش مونده باشه هر روز به صورت دارو تا یکی دوماه هر چند مقدار گوشت کم باشه ولی اختصاصی برای خودتون این دو روش درست کنید و میل کنید جدای غذای خونه،مغزیجات پسته بادام فندق گردو و ،،،،،رو بگیرید با هم پودر کنید و با شیره یا عسل هر روز ی قاشق بخورید،دل و قلوه و جگر گوسفند تو خود چربی پیه گوسفند تفت بدید و بخورید بسیااااار مقوی و خونسازه

سه شیره بسیار خونساز و مقوی هست ،دکتر می‌گفت به صورت دارو هر ۸ساعت ی قاشق غذاخوری بخورید انگار کنید ...

مرسی عزیزم حالا منم تهیه میکنم انشاا....خوب بشم..برام دعا کنید ..خدا خیرت بده راهنمایم کردی خواهر..