2777
2789
عنوان

میخوام به شوهرم بگم بیا جدا شیم

347 بازدید | 21 پست

خیلی بهم آسیب زده از نظر روحی

همش خسته اس و داد میزنه

اصلا ذره ایی دوسش ندارم و دلم براش هم تنگ نمیشه

نمیتونم دیگه تحملش کنم

دیروز مشاوره بودیم،به مشاوره میگفتم حکم پرستار بچه هاش رو دارم که ماهیانه اونم در ازای بهم پولش رو میده

مشاوره باهاش حرف زد و گفت مشکلی با شخص تو نداره

گفت یه جلسه فردی بیا ،که افتاده مال فردا

ولی من واقعا دیگه نمیتونم تحملش کنم،نمیخوامش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا اصلا دوست ندارم به خونه برگرده هرچقدر نزدیک اومدنش میشه حالم بد میشه من همچیز دارم شغل خونه ولی بخاطر بچه هام فعلا دارم تحمل می کنم یکم از آبوگل دربیان مخصوصا دخترم ولش میکنم و میرم

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

تو تایپیک ها خوندم 

تو به دوره لوح رام کردن شوهر‌داشتی انگاری مادرشوهرت پیدا کرده بود برده بود 

بعدا از جایی پیدا کردی یا برده بود 

تو خودت میگفتی شوهرم بهم نه نمیگه 

پس چه اتفاقی افتاده الان خسته شدی میخوای جدا شی؟؟؟

منم دقیقا اصلا دوست ندارم به خونه برگرده هرچقدر نزدیک اومدنش میشه حالم بد میشه من همچیز دارم شغل خون ...

میفهمت دقیقا

دلم میخواد نیاد دیگه

فقط بحث مالیه این وسط ،وگرنه تاحالا تمومش کرده بودم

میره سفر کاری دوست دارم طولانی تر باشه و نیاد

اصلا نگاش نمیکنم،یه سلام و خدافظ هم به زور میگم بهش

تو تایپیک ها خوندم  تو به دوره لوح رام کردن شوهر‌داشتی انگاری مادرشوهرت پیدا مرده بود برده بود ...

اره لوح رو پیدا نکردم دیگه

منم دیگه به اون طرف زنگ نزدم دوباره برام بیاره

اونو که بهش میدادم خیلی بهتر بود

الان زنگ میزنم به طرف

مرسی که یادم اوردی

میفهمت دقیقا دلم میخواد نیاد دیگه فقط بحث مالیه این وسط ،وگرنه تاحالا تمومش کرده بودم میره سفر کا ...

دقیقا منم همینم خانوادش ماه هستن این یدونه دیوانه شانس من گیر من افتاده البته خانوادش میدونن شاید بخاطر همین باهام خوبن 

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
تو تایپیک ها خوندم  تو به دوره لوح رام کردن شوهر‌داشتی انگاری مادرشوهرت پیدا کرده بود برده بود ...

اون موقع ها هم ازش بدم میومد،به زنه گفتم شما آخرین راهکاری برای قبل طلاقه که خوب شده بود شوهرم،تا اینکه مادرشوهره اومد خونه ام و اون لوح گم شد