2777
2789

من دوتا داداش از خودم بزرگتر دارم یکی 29 سالشه و اون یکی 26 سالشه بزرگه متاهل وبچه داره ولی کوچیکه مجرده چند روز پیش تولد داداشم بود (داداش کوچیکه) ما دست به یکی کردیم و یه باغ گرفتیم دوستاش وخانواده ها رو دعوت کردیم که یه جشن براش بگیریم خلاصه همه چی اماده بود مهمونا اومده بودن گفتیم حالا چی بگیم که زود پاشه بیاد اینجا داداش بزرگم گفت اقا من بهش زنگ میزنم میگم من تو باغ بودم با دوستام با یکیشون دعوام شده تو زود پاشو بیا ما هم گفتیم فکر خوبیه خلاصه داداشم زنگید ویکمم جو داد خلاصه بیست دقیقه بعد داداشم جلو در بود همین که در وباز کردیم بدو بدو بدون توجه به چیزی میدویید سمت ساختمون داخل باغ که یهو برقا رو روشن کردیم و موزیک و برف شادی و... خلاصه خیلی شوک شده بود ولی لابه لای جمعیت گشت داداشم و پیدا کرد یه لبخند اومد رو لبش و یه نفس عمیق کشید انگار که با دیدنش خیالش راحت شده باشه وقتی تبریک گفتیم داداشم ومحکم بغل کرد و گفت داداش تو رگ منی تاج سر منی خدانکنه یه تار موهات کم بشه داداش بزرگمم گفت من اگه رگ توام تو خون توی رگ منی🥺❤... حقیقتا وسط جمعیت اشک میریختم از خدا خواستم تا ابد همین جور بمونن برا هم چقدر این رابطه های خواهر برادر ی قشنگه خدا همه خواهر برادرا رو برا هم حفظ کنه❤

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه‌ی خواهر برادری که نبود  

ولی خدا حفظشون کنه

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
پایدار

ممنون عزیزم🧡

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
رابطه‌ی خواهر برادری که نبود     ولی خدا حفظشون کنه

نه منظور کلی بود چون رابطه منم باهاشون خیلی خوبه🧡

الهی بگردم چه رابطه قشنگی ایشالا همیشه این رابطه زیباشون پایدار باشه❤❤❤⚘

ممنون گلم🧡😍

دوتا خواهر بزرگتر دارم ولی هیچوقت این چیزا رو تجربه نکردم 

من الان داداش میخام

کی پاسخگوعه؟😁

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

خواهش میکنم چشمشون نکنی

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

خدا برات نگهشون داره 

امضات و خیلی دوس دارم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون