2777
2789
عنوان

خب بازم چالش چالش خیلی باحال بدویید که جانمونید خوشگلا 🌸😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2805 بازدید | 449 پست
@شرک_دلتنگ   داااش بیا شوهرم و ببین چقدر ماهه ماه😍

واووو 

اتنخابت احسنت میگم فقط یا رو چرا ساقیه😂

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات داشم 😂من عاشق ساقی بودنش شدم دیگه 😂😂مگه بده؟

نه عالیه اصلا😂پولدار میشی

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

فدای تو بشم عزیزم ممنون خدا داداش شماروهم حفظ کنه واستون قشنگم اررره اینم همیشه میگه😂😂چن سالشه دا ...

خدانکنه قشنگم

مرسی عزیزدلم

داداش من ۱۹ سالشه🥴 داداشتو چنده

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
خدانکنه قشنگم مرسی عزیزدلم داداش من ۱۹ سالشه🥴 داداشتو چنده

عزیزمی😘

فدای تو عزیزم 

خداحفظش کنه براتون داداش من ۲۴ سالشه عزیزدلم☺داماد نمیشه بره راحت شم😂😂این حرف همیشگی منه😂

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
مرسی از معرفت و محبت تو آبجی گلمممممممممم😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خواهش میکنم دوست خوبم😍😍😍😍

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
عزیزمی😘 فدای تو عزیزم  خداحفظش کنه براتون داداش من ۲۴ سالشه عزیزدلم☺داماد نمیشه بره راحت شم...

همچنین گل من❤

پس بزرگتر از امیرماس😂

ولی خب پسرا اخرش اون بچگی رو توذاتشون دارن حتی وقتی پیر بشن بازم مث بچه کوچولوهان🤌🏻😂

من ک یه دقیقه میگم کاش زن بگیری بری

یه دقیقه دیگ میگم توروخدا زن نگیر بدبخت میشع😂💔

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
همچنین گل من❤ پس بزرگتر از امیرماس😂 ولی خب پسرا اخرش اون بچگی رو توذاتشون دارن حتی وقتی پیر بشن ب ...

فدای تو عزیزم ممنونم😘❤اررره بزرگتره😂

ارره بخدا واقعا هم همین جوری ان😂دقیقا منم مثل توام میگم کی بشه زن بگیری راحت شم باز بعد میگم امیررررر ن ازدواج نکنی ها تو اگه بری من با کی کل کل کنم😂😂😂

الانم شام خوردن مامانم اینا من همچنان رو مبل درازکشیدم و توسایتم😂اومده میگه فاطمه تو گوشی شامم میدن بهت ؟ میگمم ارهه اگه میخوای براتوام بگیرم😂میگه خداشفات بده 

گفتم همچنین😂😂و همچنان تو سایتم😂😂

فدای تو عزیزم ممنونم😘❤اررره بزرگتره😂 ارره بخدا واقعا هم همین جوری ان😂دقیقا منم مثل توام میگم کی ...

😍❤🫂

وایی خدا خیلی باحال بودددد🤣👌🏽

دقیقا ادم دلش واسه این کل کل ها بعدا تنگ میشه🥲

داداش من امشب خونه نیس ک باهاش بحث کنم هعی حوصلم گرفته😂💔

😍❤🫂 وایی خدا خیلی باحال بودددد🤣👌🏽 دقیقا ادم دلش واسه این کل کل ها بعدا تنگ میشه🥲 داداش من ا ...

😍😍😘😘

فداااات😂😂ماهمیشه درحال کل کل کردنیم همیشع خداااا 

اره بخدا مثلا دیرتر میاد خونه میگم عه امیر چرا نمیاد 😂مامانم میگه ارره دنبالش میگردی ک کل کل کنی میگم اره دیگه😂😂

الهییی😂خیلی بده مثل داداش من که امشب رفته بود باشگاه تا ده نیومد 😕حوصلم سررفته بود😕هم میاد دیگه حال و هوام عوض میشه😂😂

😍😍😘😘 فداااات😂😂ماهمیشه درحال کل کل کردنیم همیشع خداااا  اره بخدا مثلا دیرتر میاد خونه می ...

ما دعوا میکنیم درحد مرگ🤣

مامانم میگه من ازتون ناامید شدم دیگه..

فک کردم بزرگ میشین باهم خوبین نمیدونم چرا هنوز مث سگ و گدایید😂👩‍🦯

اخه رابطه خواهر برادری ب همین بحث و دعواهاشه دیگ🥲😂

داداش من رفت شمال آخرش👩‍🦯

بابام الان کارد بزنی خونش در نمیاد

مام دعوا میکنیم ها😂ولییی بعداز پنج دقیقه اشتی میکنیم 😂

انقدرر ک ما کل کل کردیم و بحث کردیم 😂😂مامان و بابام میگن ما حریف اینا نمیشیم😂ب ماچ دعوا کنین تا جونتون دریاد😂😂😂😂 اررره عزیزم درست میگی همین بحث و کل کل ها ک نباشه دیگه هیچی 😕😕ولییی من تو سختی ها انقدر تو بغل داداشم گریه کردم 😢چیزایی ک ب مامانم نگفتم چون جوش نزنه ب امیرمون گفتم😢

عه رفت پس😂😂😂بلاخره کار خودشو کرده پس 

وااای تو فقط سعی کن رو اعصاب بابات راه نری امشب چون امشب بنده خدا اعصابش خط خطیه امکانش هس رو تو خالی کنع خشم شو😂😂😕

اخی تو عشقمی من حاضرم بخاطر تو جون بدم 😢😍

خدا نکنه نفسم جون دلم💋

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*