2777
2789

دیشب هندونه خرید آورد نخوردم

گفت بریم بیرون گفتم نه

سکوت کرده بودم

شامم درست نکرده بودم

واقعا هم لجبازی بود هم تو ۲۴ ساعت بخاطر دخترم ۴ ساعت خوابیده بودم

شب جایی خوابید که میدونه بخاطر بچه من نمیرم اونجا اون باید می اومد 

منم نرفتم پیشش

صبح سلام داد با سر جوابشو دادم

خدافظی هم کرد همینجور

نمیدونم به این روند ادامه بدم یا زندگیم میپوکه

نمیدونمم چیکار کنم چون از یسری رفتاراش خسته ام

بخاطر آینده دخترم نبود شاید یه ماه هم قهر میکردم

امشب شام بذارم؟ تا شب نمیاد

نمیگه یکم کم محلش کردم خودش آدم شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قهر

اتفاقا صحبت کنین مشکل حل بشه 

اینجور بدتره که

آخرشم خودت باید کوتاه بیای عزیزم 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

سلام خوبید..

قهر نکنید..کم کم از اونم یه آدم قهرو می سازید

شاید چند دفعه ناز بکشه ولی بعدش عادی می شه...و با قهر این پیام رو به همسرتون می دید که من تو رو دوست ندارم..در حالی که رفتارشو دوست ندارید..و وقتی این پیامو دریافت کنه کم کم وقتی قهر کنید اونم سمتتون نمی یاد..اینو یه روانشناس می گفت..می گفت قهر نکنید..بلکه حالتتون رو براش توصیف کنید..مثلا من این قدر از این رفتارت ناراحت بودم که سختم بود حرف بزنم باهات..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
سلام خوبید.. قهر نکنید..کم کم از اونم یه آدم قهرو می سازید شاید چند دفعه ناز بکشه ولی بعدش عادی می ...

از ۶ میره تا ۹ هر روز

منم خسته شدم

امشب که بیاد بنظرت چیکار کنم؟

خیلیم دوسش ندارم دیگه 

فک کنم اونم نداره

[QUOTE=298892675]از ۶ میره تا ۹ هر روز منم خسته شدم امشب که بیاد بنظرت چیکار کنم؟ خیلیم دوسش ندارم دیگه  فک ...[/QUOTE

یه شام خوشمزه بپز فعلا اشتی..یه روز که حالتون خوبه بشینید با هم صحبت کنید..نذار تلمبار بشه رو هم دلخوریات..

سند داری که دوستت نداره؟ فکرای ما خیلی وقتا اشتباهه ولی فکر می کنیم درسته

می تونی همین امشبم باهاش صحبت کنی ولی فکر می کنم چون الان هر دوتون خیلی از هم دلخور هستید خوب با هم صحبت نکنید..پس بدار یه موقعی که حوصله داشته باشید

ببین بعضی ها هستن شوهرشون بخاطرشرایط کاری ماهی یک هفته فقط خونست،حالا شما باز شبا شوهرت میاد خونه&nb ...

خیلی سخته تنهایی

من بچم کوچیکه ۷ ماهشه

نمیتونمم برم بیرون

اینم بیشتر بهم فشار میاره.

راستش از زندگی خسته شدم

می تونی همین امشبم باهاش صحبت کنی ولی فکر می کنم چون الان هر دوتون خیلی از هم دلخور هستید خوب با هم ...

راستش دیگه دوسندارم رو در رو صحبت کنم

دوسداشتم نامه بنویسم

نامم پر از خشم بود ندادم بهش

همسرم اون آدم سابق نیست

قببا واقعا رفتاراش همه نشون از عشق بود الان ولی...