2777
2789

ی هفته قبل موعد پریود لکه بینی شروع شد خب منم جلوگیری طبیعی میکنم تا ۵ روز همینطور لکه بینی گفتم حتما سردی گرفتم اخه کمخون و اینا هم نبود کاچی خوردم بعد ی خونریزی کردم از صب تا ظهر دوباره لکه بینی تا ۱۲ روز .وسطای لکه بینی رفتم آز دادم بتا منفی . عفونت ادراری صفر . ویتامین دی و خونم هم عالی قرص مصرف میکردم.

ارد نشاسته و اب قاطی کردم خوردم لکه بینی قط شد . ولی درد زیر شکمم نرفت سرگیجه داشتم ک الان بهترم حالت تهوع خصوصا تو اون روزای لک بینی الانم دارم خیلی کم قرص خوردم .نوبت سونو گیرم نیومد رفت برای سه شنبه احساس نبض دارم زیر شکمم همراه با سوزش ‌‌. کمی نگرانم کسی تجربه داره کمکم کنه؟؟ 

من 4روز مونده ب پریودم لکه بینی داشتم رفتم دکتر سونو نوشت گفت کیسته الان قرص میخورم سمت چپ زیر شکمم تیر میکشید

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سونو میدم سه شنبه ببینم چ خبره. حالتام مث بارداری اولمه . و خب زودددده  

منم ماه پیش همین حالتارو داشتم تهو و کمردرد ولی نمی‌دونستم کیسته آزمایش دادم منفی بود ولی بی بی چکم مثبت

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
منم ماه پیش همین حالتارو داشتم تهو و کمردرد ولی نمی‌دونستم کیسته آزمایش دادم منفی بود ولی بی بی چکم ...

ن من بی بی چک روزای اول لک بینی زد منفی بود گفتم برم بتا بدم اونم منفی بود ولی هر کی منو میبینه یراسترسی بم میده