2777
2789
من ازدواج دوممه. منظورت چیه؟من سنتی ازدواج نکردم که سوال خاصی بپرسم. رفت و امد کردم و اشنا شدم 

منظورم سوالاییه ک توجلسه خواستگاری یا بهتر بگم اشنایی باید پرسیده بشه...اخه من هییچ شناختی ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورم سوالاییه ک توجلسه خواستگاری یا بهتر بگم اشنایی باید پرسیده بشه...اخه من هییچ شناختی ندارم

اها اونارو نمیدونم. من خودم اشنا شدم یک سال بعد خواستگاری انجام شد دیگه همه چیو میدونستم سوالی نبود

سلام عزیزم . من با همسرم دوسال همکار بودیم پیشاپیش شناخت داشتیم از هم، ولی بااینهمه دوماه به خودمون مهلت دادیم باهم چت و تماس و بیرون رفتن داشتیم که آشناییمون کامل تر شد.سوالتمون راجبه زندگی قبلی و دلیل جدا شدن و مهمتر از همه اختلافات تو زندگی قبلی رو بهم گفتیم اینجوری فهمیدیم نقطه ضعفا چیه و اینکه اون اختلافات رو با اتفاقات تو زندگی سابقمون مقاسیه کردیم که اگر شباهت دارن باز درگیرشون نشیم.بعد هردو بچه هامون و باهم چند جلسه بیرون بردیم و باهم اشناشون کردیم تا نظر اوناروهم بدونیم

شما چه سوالایی درمورد زندگی قبلیشون پرسیدین

دلیل جداییش.که البته خودش تعریف کرد.خدایی واقعا هم کامل تعریف کرد هیچ جای سوالی نزاشت.و سوال بعدی دلیل انتخاب من... بقیه اخلاقیاتش هم چون دوسال همکار بودیم تقریبا شناختم کامل بود تا جایی که تو دوران دوستیمون خانوادش هم با من در تماس بودن و اخلاق اونهارو با خانواده ی سابق همسرم مقایسه میکردم .ولی شما اگر ازدواجت سنتی هست یکم فرصت بده یاهم چت و تماس و بیرون رفتن داشته باشید اخلاقش و کامل رصد کن چون سوال و جواب کردن زیاد بدردت نمیخوره هرکسی میتونه دروغ بگه باید رفت و آمد داشته باشی تا خودت بسنجی