2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمون شوهرم حالمو گرفت

249 بازدید | 18 پست

از صبح کلی زحمت کشیدم خرید کردم که با صرفه جویی هم باشه ، اقا از راه رسیده از غذام ایراد میگیره، 

تولد خودم و هم تولد خودش نزاشت کسیو بجز مامان و خاهرم دعوت کنم گفت خوشم نمیاد کادو بیارن ، فردا هم سالگرد ازدواجمونه میگه خوشم نمیاد کسی پول بیاره نمیزاره مامان و خاهرش رو دعوت کنم، منم میخام به تلافی قهر امشب فردا زنگ بزنم دعوتشون کنم ، میشه نظر بدین؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم سالگردو دونفره میگیرین

میدونم ولی خاهر و مامانم هر سال میان،پارسال مادرشوهرم بهم یه کادوی کوچیک هم داد، بعد ما دو ساله ازدواج کردیم، 

بعد امشب واقعا حالمو گرفت نمیدونم چجوری تلافی کتم

سالگرد ازدواج قشنگی به دونفره بودنه ،بعد این چه لجبازی ای هست، وقتی دوست نداره به غیر از خودتون کسی ...

اخه میدونی اینا سال اول که ازدواج کرده بودم میگقتن چرا برای زنت تولد میگیری دامادمون رو دعوت نکردی!

یعنی مامان و خاهر برادر خودم نه دومادشون رووو

چرا بی خودی می خواهی بالجبازی خوتون رو ناراحت کنید حوصله داری کسی دعوت کنی قشنگ فردا یه جشن دو نفره برا خودتون بگیر خونه تزیین کن کیک دو نفره تهیه کن بخند باهم دیگه شمع فوت کنید مبارکتون باشه خوشبخت باشید

دو نفری ک بهترع

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍