2777
2789
عنوان

کسی بلده نسخه بخونه

58 بازدید | 5 پست

کارم گیره ، نه دکترم هست نه داروخونه نزدیکمه

لازم دارم چندتا چیزو اسمشو یادم رفته

ممنون میشم اگر بلدین کمکم کنید

https://s8.uupload.ir/files/img_20230702_230603_118_hduo.jpg

من بلدم ولی باطری ندارم

فردا برات مینویسم چیا بود

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بلدم ولی باطری ندارم فردا برات مینویسم چیا بود

مرسیی عزیزم ، کلی دعات میکنم اینکارو برام انجام بدی 

کارم خیلی گیر بود هیچکس پیدا نمیشد بتونه بخونه❤️❤️

مرسیی عزیزم ، کلی دعات میکنم اینکارو برام انجام بدی  کارم خیلی گیر بود هیچکس پیدا نمیشد بتونه ...

لوسیون pso توپاز

دومی رو نمیدونم

شامپو ضدشوره دومدکس

کپسول هیر نیل اسکین (مو ناخن پوست) رژیندایت

لوسیون مو نوشته ضدریزش ولی برندش رو نمیشناسم

شامپو ضدریزش لامینین

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️