2777
2789
عنوان

عدم بارداری با کلومیفن

193 بازدید | 13 پست

سلام دوستان شبتون بخیر. من سه ماهه که اقدامم و باردار نشدم و ماه پیش دکتر بهم کلومیفن داد فقط برای مصرف یه ماه یعنی یه دوره خوردم کلا اما متأسفانه باردار نشدم .کسی بوده با کلومیفن ماه اول باردار نشه؟ مشکل تنبلی تخمدان و کیستم ندارم اما بهم گفت بخور فقط پارسال یه سقط پوچ داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سقط پوچ داشتم، کلومیفن خوردم باردار شدم بازم پوچ شد سقط کردم تخمدانم هم کیستی شد 🤦‍♀️

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
عزيزم ممكن چند ماه طول بکشه  من با لتروزول بعد از نزدیک یک سال باردار شدم البته تنبلی تخمدان د ...

مممنونم خیلی استرس دارم من تنبلی ندارم پریودمم مرتبه نمیدونم چرا نمیشم😔

دلیل پوچ شدن معلوم نشد ؟ ازمایش انعقاد و ژنتیک و اسپرم دادین ؟ 

ما مشکل ژنتیکی داریم 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
مممنونم خیلی استرس دارم من تنبلی ندارم پریودمم مرتبه نمیدونم چرا نمیشم😔

نگران نباش حتی ممکنه به صورت طبیعی تا یکسال هم بارداری صورت نگیره 

خودت رو مشغول کن بهش زیاد فکر نکن 

انشاالله خیلی زود نتیجه بگیری 

تــــ👦🏻ـ‌ــو از جــــ🤍ـــانِ من، جـــ🌱ــوانه زدی .
چند دوره خوردین همون ماه اول جواب گرفتین ؟

مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت وتقویت و زود باردار شدن  داره ان شاالله به دردت بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

برات صلوات فرستادم ان شاالله  باردار بشی و بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡