2777
2789
عنوان

خاستگارم برای همیشه رفت🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 23 پست
ما خیلی باهم خوب بودیم، اره گاهی میدیدم یچی باب میلش پیش نمیره قاطی میکنه ولی در کل خیلی باهم خوب بو ...

ببین دختر خوب یه اشنای ما نامزد بود چند ماه چقدرهم دوتایی خوب بودن ولی مادر دختره مخالف بود ولی بین فامیل چیزی ما نمیفهمیدیم بعد ما یه جایی نامزدشو چند ساعت دیدیم یعنی همش درررررروغ شاخدار میگفت خیلی تابلو بود دروغهاش ولی دختره با چه ذوقی نگاش میکرد ومیشنید وباور میکرد دروغهاشو 

یعنی از بیرون هرکسی پسره رو میشناخت میگفتن چرا این دختر رو میخوان بدن به این بسکه تابلو بود ولی دختره باور نمیکرد  

مطمین باش مادرت تو رو بیشتر از اون وپسره دوست داره وصلاحتو میخواد از دید تو بدون وابستگی داره اونو میبینه

نمیدونم چرا هیچکدوم از بدیاش ب چشمم نمیاد همش میگم من دوسش دارم اونم قلبا ادم بدی نیست ما میتونستیم ...

یک سال که از زندگیت بگذره همه این حرفات یاذت میره واون چیزایی الان مادرت میدونه برات مهم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم❤️ حتما دعا میکنم برات که زودتر به آرامش برسی قربونت برم هر فقداني یه دوره سوگواری داره شما ...

خداکنه بازم همون ادم قبلی بشم😔

تموم شه این روزا

بازم ممنونم ازت😔💕

ببین دختر خوب یه اشنای ما نامزد بود چند ماه چقدرهم دوتایی خوب بودن ولی مادر دختره مخالف بود ولی بین ...

اره منم میدونم کور شدم، نمیدونم چه مرگم شده

دقیقا مثل همین دختر خانمی ک شما میگی، ب منم همه میگفتن تو دیوونه شدی میخوای زن این شی

فقط نمیدونم چرا فراموشم نمیشه دوماهه گذشته و من روز ب روز دارم داغون تر میشم

نمیدونم چمه😔