2777
2789

من اولین روزیه که دارم استفاده میکنم خیلی درد ناکه برام زیر دلم درد میکنه حس میکنم سایز دو برام بزرگه چون یه مقداریش بیرون میمونه بنظرتون چیکارکنم اینا عادیه؟یاباید سایز کوچیکشو بخرم؟یکی به دادم برسه 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که نتونستم ازش استفاده کنم.

۳ دوره هم سعی کردم ولی نشد

کاملا نشتی داره.

دیدین وقتی نشستین بلند شدنی انگار یه مکشی میشه و پریود قورومپی میاد پایین؟بخصوص تو این حالتا کامل میریزه بیرون.

من گذاشتمش تو کیسش و دوباره رفتم سراغ نوار.

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
من که نتونستم ازش استفاده کنم. ۳ دوره هم سعی کردم ولی نشد کاملا نشتی داره. دیدین وقتی نشیتین بلند ...

من نشتی واینارو ندارم فقط حس میکنم یه مقداربزرگه برام همین که از نوارراحتم کرده خودش یه دنیاست 

واقعا؟من میخواستم بگیرم بعدهرچندساعت خالی میکنینش؟ بعدواژن بازمیمونه دردنمیگیره؟

من خونریزیم کمه چون دوتا زایمان داشتم سایز دوگرفتم هر هشت ساعت خالیش میکنم اصلا داخل واژن حسش نمیکنی من اصلا یادم میره که پریودم فقط زیر دلم یه مقداردردگرفته