من اولین روزیه که دارم استفاده میکنم خیلی درد ناکه برام زیر دلم درد میکنه حس میکنم سایز دو برام بزرگه چون یه مقداریش بیرون میمونه بنظرتون چیکارکنم اینا عادیه؟یاباید سایز کوچیکشو بخرم؟یکی به دادم برسه 😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیدین وقتی نشستین بلند شدنی انگار یه مکشی میشه و پریود قورومپی میاد پایین؟بخصوص تو این حالتا کامل میریزه بیرون.
من گذاشتمش تو کیسش و دوباره رفتم سراغ نوار.
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
من بار اول استفاده کردم خیلی برام سخت و درد ناک بود این بار ماه سومیه که دارم استفاده میکنم بیشتر قلقش اومده دستم باهاش راحترم کم کم یاد میگیری چطوری ازش استفاده کنی
من خونریزیم کمه چون دوتا زایمان داشتم سایز دوگرفتم هر هشت ساعت خالیش میکنم اصلا داخل واژن حسش نمیکنی من اصلا یادم میره که پریودم فقط زیر دلم یه مقداردردگرفته