2777
2789
عنوان

روز مرد شوهر من...

330 بازدید | 23 پست
سلام دوستان یه روز قبل از روز مرد برادرام قرار گذاشتن برای تفریح برن یه منطقه گردشگری به منم زنگ زدن ولی چون همسرم عزادار بود گفتم بپرسم ببینم حوصله داره یا نه گفت حوصله ندارم منم اصرار نکردم تا دیروز ساعت 10 دیدم نیست زنگش زدم گفت اومدم خونه پدرم آیفون درست کردم خواهری شما باشید به همین نوم و نشون تا ساعت 7 عصر نیومد منم چند پیام ابدار بهش فرستادم وقتی هم اومد از شام و چایی خبری نبود رفتم خوابیدم اصلا نگفتم تو اینجا هستی یا نه اینم روز مرد شوهر من و روز مرد شوهرای شما چطور گذشت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه داد و بیداد نداره ایفون خونه پدرش خرابه بنده خدا پدرش در و باز میزاره نخواد هی بیاد در رو باز کنه اون که خوب کاری کرد رفت ولی بهم میگفت خانم شما تا غروب منتظر من نباش کارم طول میکشه
مال ما هم خیلی نزدیک بود به دعوا. دو سه بار به هاطر حواس پرتی و.بی احتیاطی حسابی کفریمکرد. اما خب سعی کردیم مدریتش کنیم
قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪