2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار باید بکنم

268 بازدید | 17 پست

شوهرم عاشق خانوادشه مخصوصا مادرش هرموقع میره خونشون کلی میوه گوشت شیرینی پول هرچی که فکرشو بکنین براشون میبره هرموقع میریم دست مادرشو میبوسه موقع خدافظی دوباره دست مادرشو میبوسه با منم اخلاقاش بده حتی جرئت نمیکنم بگم مامانت بنظرتون چجوری باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببوس بذارش کنار.........................اینا اصلا ننه باباهاشونو آدم حساب نمیکنن ها............زن میگیرن آدم میشن........................عووووووووووووووووووووووق................حالم بهم خورد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مادر واقعا جایگاه خاصی تو زندگی هر آدمی داره  بنظرم خوبه که مادرشو دوست داره توام با مادرت همینطور رفتار بکن و اینکه  اگه با تو بده این یه موضوع جداست 

« بهم میگن زیزو » 

تو هم احترام مادرشو خیلی بگیر

از همه لحاظ این بهتره واست

یه وقت حسودی نکنی

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
نه ولی چون شوهرم برام کم میزاره حسودیم میشه به اونا بعدشم اونا با من خیلی بد رفتارن

سعی کن رابطه با مادرش داشته باشی ولی دیگه پرو شدنم ب روشون بیار . شوهرتم خیلییییی خیلیی بش نامحسوس محبت کن ک پرو ام نشه . کم کم نتایجشو میبینی