2777
2789
خودم باعث همه غم هام هستم

دقیقا منم فکر میکنم هرچی دارم میکشم از دسته خودم از دلسوزی های بیخودی که کردم

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️
بخشیدن رو که بحثش جداس امشب هم مثل شب های دیگه ی زندگیم مزخرف و با اعصاب خوردی و گریه گذروندم  ...

الهی بمیرم دقیقا منم همینطورم با اینکه باردارم ولی... 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دزدی که تو این شرایط سختی که داریم  از ما دزدی کرد کسی که کاملا بهش اعتماد داشتیم و شرایطمونو میدونست چقد از نظر روانی و بی پولی تحت فشاریم که شبا خواب میبینم که روبه روش نشستم نفرین میکنم خدا جواب دلمو بده

دلم از خدا گرفته امشب حالم از هر شبی بدتره چرا هرچی ازش میخوام همیشه همونو میکنه حسرت و رویا

واقعا چرا منم سوالم همینه خدا که داره میبینه میفهمه توی دلمون چه خبری چرا بازم صبر میکنه وکاری نمیکنه

الهی بمیرم دقیقا منم همینطورم با اینکه باردارم ولی... 😔

خدا نکنه♥️

من با مامانم زندگی میکنم رفته عروسی 

من شرایط رفتن نداشتم علی رقم حرفام بدون اینکه درکم کنه رفت

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

کفره اگه بگم ولی دلم از خدا گرفته  طفل معصومم، دیگ تحمل این همه درد ندارهـ خدا؟  ...

الهی بمیرم برات. میشه بگی مشکلش چیه عزیزم؟ 

الهی به حق 3ساله امام حسین شفا پیدا کنه😔

من از مادرم خاله ام طوری رابطه ما رو به هم زده که  مادرم خیلی اذیتم میکنه نامزدم داره پدرم و د ...

الهی مشکلت حل بشه عزیزم سخته مادر خود آدم. اینجوری کنه... 

واقعا چرا منم سوالم همینه خدا که داره میبینه میفهمه توی دلمون چه خبری چرا بازم صبر میکنه وکاری نمیکن ...

نمیدونم بخدا  اگه بنده ها کاری کنن ناراحتم کنن منتوقعی ندارم ازشون چون هیچ بنده ای ادعای رئوفی بخشندگی و...نداره اما خدا بحثش جداس گفت ازمن بخواین اجابت میکنم چرا پس همیشه توی حسرتم از خدا ناراحتم چون توقع دارم ازش

چون به همه اعتماد میکنم فکر میکنم همه مثل من ساده و روراستن بعد که همه چیزو میگم، با خودم میگم ای کا ...

درکت میکنم. چی میگی... برای فرصت‌هایی که دیر شد و  و و . 

نمیدونم بخدا  اگه بنده ها کاری کنن ناراحتم کنن منتوقعی ندارم ازشون چون هیچ بنده ای ادعای رئوفی ...

درکت میکنم عزیزم میگن صبر خدا خیلیه ولی دیگه کی... وقتی جوونی ماتموم شد وهیچی دیگه برامون مهم نیس که فایده نداره.. بازم حکمتشو شکر چی بگیم😔