قشنگممم مدیر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 1226 عنوان گردن شوهرم کبوده😶وای هنگم | مشاهده متن کامل بحث + 11036 بازدید | 188 پست اسنپ کار میکنه ی چند روزه. ظهر منو برد خونه دوستم الان اومده دنبالم دیدم زیر گردنش ی کوچولو کبود شده خشکم زد هیچی نتونستم بگم پولایی ک اسنپ رفته رو هم داد بهم مسیراشم ک رفته بودو نشون داده. اصلا هنگ کردم چی عکس العملی داشته باشم قلبم رو هزاره هنوز نرسیدم خونه جلو ساندویچی وایستاده رفت تو مغاره . برم خونه نمدونم چی عکس العملی داشته باشم دستام میلرزه 1402/04/11 | 22:49 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قشنگممم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 1226 اسارتر چیشد عزیزم بلخره اومدیم خونه داشت شام میخورد گفتم گردنت چی شده گفتم کبوده چشاشو گرد کرد گفت کبود؟ گفتم آره چیشششده گفت نمیدونم بزا برم ببینم نخور آدمو. رف نگا کرد گفت نمیدونم دیشب اینجوری نبود؟ گفتم ن ظهر نبود الان چجوری کبود شده رد میک زدن هس. گفت ب جون تو نمیدونم الان ک گفتی دیدم. بعدم مسخرم کرد گفت مسافره خورده من چمدونم برچی اینجوریه. بعدشم دوباره رف اسنپ😏😔منم الان دارم خودمو میخورم
قشنگممم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 1226 انشاالله که چیزی نیس گلم رسیدی خونه خبر بده چی شده بود اومدیم خونه داشت شام میخورد گفتم گردنت چی شده گفتم کبوده چشاشو گرد کرد گفت کبود؟ گفتم آره چیشششده گفت نمیدونم بزا برم ببینم نخور آدمو. رف نگا کرد گفت نمیدونم دیشب اینجوری نبود؟ گفتم ن ظهر نبود الان چجوری کبود شده رد میک زدن هس. گفت ب جون تو نمیدونم الان ک گفتی دیدم. بعدم مسخرم کرد گفت مسافره خورده من چمدونم برچی اینجوریه. بعدشم دوباره رف اسنپ😏😔منم الان دارم خودمو میخورم
قشنگممم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 1226 وقتی ی شوهرت گفتی و اومدی برای ما تعریف کنی بلایکی منو بیام بخونم اومدیم خونه داشت شام میخورد گفتم گردنت چی شده گفتم کبوده چشاشو گرد کرد گفت کبود؟ گفتم آره چیشششده گفت نمیدونم بزا برم ببینم نخور آدمو. رف نگا کرد گفت نمیدونم دیشب اینجوری نبود؟ گفتم ن ظهر نبود الان چجوری کبود شده رد میک زدن هس. گفت ب جون تو نمیدونم الان ک گفتی دیدم. بعدم مسخرم کرد گفت مسافره خورده من چمدونم برچی اینجوریه. بعدشم دوباره رف اسنپ😏😔منم الان دارم خودمو میخورم
قشنگممم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 1226 لایک من اگه فهمیدی اومدیم خونه داشت شام میخورد گفتم گردنت چی شده گفتم کبوده چشاشو گرد کرد گفت کبود؟ گفتم آره چیشششده گفت نمیدونم بزا برم ببینم نخور آدمو. رف نگا کرد گفت نمیدونم دیشب اینجوری نبود؟ گفتم ن ظهر نبود الان چجوری کبود شده رد میک زدن هس. گفت ب جون تو نمیدونم الان ک گفتی دیدم. بعدم مسخرم کرد گفت مسافره خورده من چمدونم برچی اینجوریه. بعدشم دوباره رف اسنپ😏😔منم الان دارم خودمو میخورم
فاطیقاطی عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 941 اومدیم خونه داشت شام میخورد گفتم گردنت چی شده گفتم کبوده چشاشو گرد کرد گفت کبود؟ گفتم آره چیشششده گ ... وا یعنی زد زیرش
فاطیقاطی عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 941 اومدیم خونه داشت شام میخورد گفتم گردنت چی شده گفتم کبوده چشاشو گرد کرد گفت کبود؟ گفتم آره چیشششده گ ... بعدشم به همین راحتی رفت دوباره اسنپ؟؟من بودم الان جرش داده بودم
قشنگممم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 1226 بعدشم به همین راحتی رفت دوباره اسنپ؟؟من بودم الان جرش داده بودم من اصلا هنگم نمتونم حرف بزنم زبونم لال شده
فاطیقاطی عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 941 اولای عقدم اره کسی که خیانت کرد دیگه عادت میکنه..انشالله که چیزی نیس ..خدا بهتر میدونه واقعا سخته حتی تصورش هم نابود کنندس
قشنگممم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 1226 کسی که خیانت کرد دیگه عادت میکنه..انشالله که چیزی نیس ..خدا بهتر میدونه واقعا سخته حتی تصورش هم نا ... اره میگم ک لال شدم کلا. حالا بیاد دک حصلشو ندارم میرم تو اتاق تا خودش بیاد مث ادم توضیح بده
فاطیقاطی عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 941 اره میگم ک لال شدم کلا. حالا بیاد دک حصلشو ندارم میرم تو اتاق تا خودش بیاد مث ادم توضیح بده چندسالته شوهرت چند سالشه
فاطیقاطی عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 941 من ۲۱ شوهرم ۲۸ سالم و موفق باشی.. حتما بفهم چی شده جریان چیه اگر دیدی غلطی کرده دیگه بهش صبر نده