2777
2789
عنوان

گردن شوهرم کبوده😶وای هنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 11036 بازدید | 188 پست
اتفاقا دوروز قبل همین ماجرای باغ ازبیرون اومد دیدم لبش رنگ داره دستمال کشیدم صورتی شد قسم و قسم ک دل ...

چه بهانه هایی میارن 

آدم و احمق فرض میکنن 

دلستر آلبالو😐😐😐

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
من فقط چت و تماس تصویری اینارو فهمیدم ، دیگه نگفت تا کجا پیش رفته، بخاطر دختر موندم خودشم ب غلط کردن ...

فک کنم راسته که میگن آدم خیانتکار درست نمیشه. 

شوهرم منم در حد چت و تماس با یکی از همکارهاش رابطه داشت حدود یکساله میگذره ولی اصلا نتونستم فراموش

کنم زندگی واسهم جهنمه. همیشه هم شک دارم بهش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم راسته که میگن آدم خیانتکار درست نمیشه.  شوهرم منم در حد چت و تماس با یکی از همکارهاش را ...

خیلی سخته  درک میکنم ، اینم در حد چت و اینا تو اینستاش  و تلگرام دیدم با ی نفرم ن با خیلیاهم چت میکرد آخرین بار دیگه فهمیدم ن تنها با خیلیا چت می‌کنه با ی نفرم دوست شده بود و فهمیدم خیلی قبلترشم اینجوری بوده ولی من اصن متوجه نشده بودم ، از اونورم چون خودش عوضیه نسبت ب منم شکاکه،

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 
خیلی سخته  درک میکنم ، اینم در حد چت و اینا تو اینستاش  و تلگرام دیدم با ی نفرم ن با خیلیا ...

الهی بگردم چقدر اذیت شدی. واقعا سخته. کاش هیچ آدم خیانتکاری وجود نداشت. 

نمیدونم بعضیا که مرگشونه که اینکارا رو میکنن. 

الهی بگردم چقدر اذیت شدی. واقعا سخته. کاش هیچ آدم خیانتکاری وجود نداشت.  نمیدونم بعضیا که مرگش ...

کاش 💔 انکار اینکار و نکنن میمیرن،

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 
حالا این وسط چرا ی عده دارن میخندن؟😐🤔

دقیقا تا توی اون شرایط قرار نگیرن هیچ وقت درک نمیکنن چه بسا کسایی هم ک توی اون شرایط نبودن اما درک کردن رو خوب بلدن

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

کی بیکاره گردن عرقی شوهر مسافر کش تو میک بزنه آخه 

واقعااااا ک توی طرز نوشتن تون تجدید نظر کنید یه کم همون مسافر کش همون پول حلالش به دنیا می ارزه 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

واقعااااا ک توی طرز نوشتن تون تجدید نظر کنید یه کم همون مسافر کش همون پول حلالش به دنیا می ارزه  ...

من با حلال حرومش کاری ندارم ،توهین نکردم ،شما هم تو خوندن مطلب دقت کنید ،ضمنا از سن نصیحت پذیری رد شدم ،

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..