سلام سلام به روی ماهتون، دیروز کلی برگ مو از حیاط دوستمون جمع کردم و دلمه برگ مو درست کردم، امروزم دو تا کیک برای تولد پسر دوستم درست کردم، البته عکسش رو سفارش دادم، خریدم، گذاشتم روی کیک، عالی بود، خواستم خوشحالیم از هنرم رو بهتون نشون بدم 😆😆
اینجا نی نی سایته یعنی سایتی که هرچی که توش میبینی باعث تحریکه ، بنظرم دگ نیازی به دارک وب نیست وقتی بنظر میاد اکثریت اینجا با پدوفیلی خیلی خوب کنار میان :)) و نیازی به باغ وحش نیست وقتی همه تاپیک های پربازدید اخرش بخاطر دعوا و گیس کشی دو نفر قفل یا تعطیل میشه :)) و نیازی به سیرک نیست وقتی تاپیک میزنن واقعا کار بدی میکنم بچه ۸ ماهه رو میزارم رو کابینت میرم به کارام میرسم :)) ونیازی به لیزر نیست وقتی تاپیک میزنن دلم میگیره بدون تو یعنی چی :)) ولی جدا از شوخی ناراحت کننده نیست که مجردها همش تاپیک میزنن مردا شیفته چجور خانومایی هستن،مردا از چه خانومایی برای ازدواج خوششون میاد،چیکار کنم رلم/خواستگارم برگرده از حس ششمی ها همش درباره شوهر سوال میپرسن ، و متاهل ها اکثرا از خیانت یا دست بزن یا خسیسی یا بی محبتی یا بددل بودن یا اعتیاد همسرشون یا بی عرضگیش که نمیتونه جلوی دخالت فامیل رو بگیره تاپیک میزنن :)) جای ناراحتی نیست که ما انقدر بی زبونیم بلد نیستیم از حق خودمون دفاع کنیم اما اینجا اگه شوهر کسی بهش خیانت کرده باشه اون زن هرزه و خیابونی و خونه خراب کن میشه ولی شوهرش..؟ دقت کردین که این صفت ها رو هیچوقت برای مرد بکار نبردیم؟ فقط زورمون به همجنس خودمون میرسه و خوش به حال مردا از این همه حماقت ما :)) خوش به حالشون که ما حاضریم از حق طلاق تحصیل کار بگذریم تا باهاشون ازدواج کنیم و بعدم قادریم ذوق مرگ بشیم :)) خوش به حالشون که ما بازم به دخترامون یاد میدیم خانوم باشن و صداشونو بالا نبرن و کار خونه کنن و به پسرامون یاد میدیم جسور و بلند پرواز باشن به قول یکی زن رو چه به مهندس راه یا کارمند بانک شدن ؟! :)) و در اخر اینکه ازت ممنون میشم هرچن تا تونستی تاپیکامو گزارش بزنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اماازاین به بعد هرچ قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏
دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن. اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه به مادری که امنیت به خاطر دعاشه به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
چرا از دلمه بدم میاااا شما مهمون بیاد خونتون دلمه رو بعنوان غذا اصلی درست میکنید یا ن
اری
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏