2777
2789
عنوان

چه حسرت هایی تو زندگی دارید؟

2068 بازدید | 161 پست

من خیلی حسرت دارم

مثلا یکیش این که کاش میرفتم رشته ریاضی

کاش کلاس هایی که تو بچگی فرستادنمو پیگیری میکردم و میرفتم و وسط راه ولشون نمیکردم

کاش عاقلانه تر زندگی میکردم

کاش مهربون تر بودم باهمه

و خیلی کاش های دیگه......

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

کاش میتونستم برم کلاس پیانو😔 هعععععی

اهل یکی به دو و کل کل کردن نیستم پس اگر نظرت با من مخالفه لطفا ریپلای نکن چون وقت خودت رو هدر میدی و نظرت رو نخونده، محترم میدونم🙂 خواننده خاموش ۱۳۹۸ کاربر ۱۴۰۰

خیلی طولانیه بخوام بگم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسرت داشتن عشقم که به خاک میره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
کاش میتونستم برم کلاس پیانو😔 هعععععی

مشکل کجاست که نمیری؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
خیلی طولانیه بخوام بگم

بگو خالی بشی

حسرت چشاش ... حسرت دستاش ... حسرت بغلش😭😭😭

بمیرم الهی

کجاست الان؟

حسرت داشتن عشقم که به خاک میره 

الهی بمیرم

خدا صبر بده 

مشکل کجاست که نمیری؟

اول مسئله مالیش دوم خونمون خییییلی کوچیکه و آپارتمانیه خب جا نداریم و صداشم مزاحمه از طرفی مادرم اصصصصصصلا اعصاب صدای سازو نداره😢

اهل یکی به دو و کل کل کردن نیستم پس اگر نظرت با من مخالفه لطفا ریپلای نکن چون وقت خودت رو هدر میدی و نظرت رو نخونده، محترم میدونم🙂 خواننده خاموش ۱۳۹۸ کاربر ۱۴۰۰
کاش بیست سال بر می گشتم عقب ،عمر زود میگذره

الان چند سالتونه؟

بمیرم الهی کجاست الان؟

خدانکنه قربونت بشم‌❤ بی دلیل سرد شده ازم .. نمیدونم چکار کنم کات کردیم یجورایی😭

خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌  اللهم صل علی محمد و آل محمد