2777
2789

واسه هر کاری باید صد بار بهش بگم

یه وسیله برقیمون خراب شده دوهفتس میگم ببر تعمیراتی درست کنه.

یه دستگیره دره ۵ ماهه قراره بره درست کنه

اینا نمونه ساده بودن

تو کارای شخصیش مثل ثبت نام خیلی چیزا ک نام نمیبرم

من هی باید بهش بگم انجام دادی؟ انجام بده

اونارم میزاره یه ماه دیگه

اخره همه کارا دعوا میشه اشک منو درمیاره بعد میبره انجامشون میده

حالم بهم میخوره ازین زندگی

ما اصلا شبیه هم نیستیم. من ادم اهل برنامه ریزی. منظم 

مسوولیت پذیر نسبت به کارایی ک میگن بهم

ولی ایشون برعکس!

واقعا دارم تحمل میکنم

الانم دعوا کردیم سر کاری ک ۳ هفتس قراره انجام بده

همسرِ یک سرباز:)

اشتباهت همینه

پیگیر نباش

یه بار که انجام نداد و نتیجه شو دید دیگه یاد می گیره

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  کاش خودت بااسنپ ببری بدی تعمیر یا به برادر یا پدرت بگی ایشون عوض نمیشند اصلا حرص نخور ...

پدرم خیلی حساس هستن. خیلی منظم هستن. متاسفانه وقتی عصبانی باشم از همسرم متوجه میشن. و ابروم میره اگه بدم بابام ببره

اشتباهت همینه پیگیر نباش یه بار که انجام نداد و نتیجه شو دید دیگه یاد می گیره

خب چ نتیجه ای رو ببینه؟؟ از رو نمیره اصلا‌. میخوام بگم بابام فردا بیاد کاری ک قرار بوده انجام بده رو بابام انجام بده. تا یکم خجالت بکشه

خب چ نتیجه ای رو ببینه؟؟ از رو نمیره اصلا‌. میخوام بگم بابام فردا بیاد کاری ک قرار بوده انجام بده رو ...

این اشتباه تره 

مثلا اگه ثبت نام ماشینه بذار خودش سختیشو بکشه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

این اشتباه تره  مثلا اگه ثبت نام ماشینه بذار خودش سختیشو بکشه

خب ببین ثبت نام ماشین نیست یه چیز دیگس. ک بدرد زندگیمون میخوره یا خیلی ازین موارد. خیلی بیخیاله. فک کردی براش مهمه؟ یه جیزی بود ثبت نام نکرد. من کردم بجاش. چقدر دعام کرد. چقدر زندگیمون بهتر شد. دوباره یه چیز دیگس و من دارم التماسش میکنم میگم برو ثبت نام کن. انگار ن انگار. دلم آروم نمیگیره ک انجام نده.

خب ببین ثبت نام ماشین نیست یه چیز دیگس. ک بدرد زندگیمون میخوره یا خیلی ازین موارد. خیلی بیخیاله. فک ...

ای بابا چه قدر خونسرد😐

پدرم خیلی حساس هستن. خیلی منظم هستن. متاسفانه وقتی عصبانی باشم از همسرم متوجه میشن. و ابروم میره اگه ...

پس به پدرت نگو خودت بده تعمیر

من خودم انجام میدم اگر همسرم وقت نداشته باشه ببره

چون نمیتونم صبر کنم چون مثلا اون وسیله رو لازم دارم

جلپی  پدرت فیلم بازی کن نذاربفهمه گناه داره

کلا روابط زن و شوهرربطی به والدین نداره چه غم چه شادی شون

بچه زن وشوهر دادند راحت باشند نه که زجر بکشند

همسرتم باخودت و خانواده ات مقایسه نکن هر ادمی یه مدلی باراومده