2777
2789

دو ستان بنظرتون دختری ک تو رابطست با یکی و اینو استوری میکنه یعنی چی؟حال رابطشون چطوره؟

چند روز قبلشم استوری ناراحت میروم قهر کنم میروم از بین همه رفتن ها رو گذاشته بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا میخواد یکیو تحریک کنه ببینه کی منتظره رابطش خراب بشه سریع بره با طرفش 

یا ام‌اینکه برای بنده خداش میزاره که متوجه احوالات دلش بشه که انگار همچین چیزی به دلم افتاده

خیلی وقتا تو یه قدمی آرزوهام خدا‌ قرارم میده!خیلی وقتا خدا یه چیزیو میزاره کف دستم و بعد سریع برش میداره...🥀نمیدونم حکمتی داره یا تقاص گناهانمه؟...🥀 چندسالی هست سخت در حسرت آرزوهامم...🥀ازت میخوام لطفا...برام دعا کنی تا به خواسته ها و آرزوهام برسم...🦋✨️
بنظرت دومیه؟ حال رابطشون چطوره بنظرت؟

ببین بستگی به طرفت داره!

یه سری آدما خیلی زرنگن و خیلی سیاست دارن از کجا معلوم شاید اون استوری برای یه عده خاصی بازه 

کلا کسایی که پروفایل استوری پست یا از این قبیل چیزا میزارن یا از احوالات دلشونه که اینجوری بروز میدن یا میخوان طرف مقابلشون از حالشون غیرمستقیم بدونه یا از سیاستشونه برای شناخت اطرافشون  

خیلی وقتا تو یه قدمی آرزوهام خدا‌ قرارم میده!خیلی وقتا خدا یه چیزیو میزاره کف دستم و بعد سریع برش میداره...🥀نمیدونم حکمتی داره یا تقاص گناهانمه؟...🥀 چندسالی هست سخت در حسرت آرزوهامم...🥀ازت میخوام لطفا...برام دعا کنی تا به خواسته ها و آرزوهام برسم...🦋✨️
نه طرف خیلی زرنگ نیست استوریشم همه دیدن

پس از احوالات دلشه که حال دلش رو به تاریکیه و مسئله ای براش تو رابطه پیش اومده