2777
2789
عنوان

نوشیدنی 🍸🥃

119 بازدید | 13 پست

همسرتون اهل نوشیدنی و این چیزاااس؟ یا نه؟

خودتونم استفاده میکنین؟باهمسرتون

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا زبون نزدیم

باشه ولی معمولا میگن لب نزدیم نه زبون

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀
آها... نیستم 

اها

این سوال چه کمکی میتونه بهت کنه🤔

جواب من چه کمکی به خودت میکنه؟

جواب من چه کمکی به خودت میکنه؟

🤣مغزم رگ به رگ شدم

همینجوری پرسیدم🤣🤣

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

سلام و وقت بخیر بنده فروشنده چای مرغوب لاهیجان هستم. محصولات رو با دقت و مستقیم از کارخانه به دستتون می رسونیم. در سایت با سلام هم غرفه داریم. نظرات مصرف کنندگان رو که از نقاط مختلف کشور هست لطفا مطالعه بفرمایید. الان مشتریانمون هر بار چاییشون تمام میشه مجددا خرید می کنند. خوشحال میشم سری به غرفه ما بزنید. محصولاتمون با کمترین سود هست. چای بی کیفیت نداریم.09379866291. در ایتا روبیکا و بله در خدمتیم. چای خوب*احساس خوب/باکیفیت*کمترین سودچای باکیفیت را ارزان بنوشید:  "چای خوب***احساس خوب "https://basalam.com/sayar_hyper_market