2777
2789
عنوان

سختی های بد از جدایی چیه؟

645 بازدید | 41 پست

دخترا سوالی که دارم با کسایی که جداشدن یا نزدیک ترین افراد خانواده شون جداشدنه،سخت ترین چیزا بد جدایی چیه؟منظورم چیزهایی که باهاش روبه رو شدین یا دیدینه

من ‌که دوسال تو پرسه طلاق بودم بگم؟؟

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سختی داره طوری که الان یادم میاد میگم حاضرم خودکشی کنم ولی جدا نشم 

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿

نمیدونم 

من بچه بودم خواهرم جدا شد ازشوهرش،. اما من خیلی نمیفهمیدم 7،8 سالم بود

اما بعد جدایی بابام خیلییییی هوای خواهرمو داشت خیلیییی زیاد

به نظرم حس کوچیک بودن، حس اضافی بودن بهت دست میده،. 

چون بابام خیلی خواهرمو دوست داشتو هواشو داشت با خودم الان میگم شاید خواهرم همچین حسایی رو داشته که بابام اینقدر کنارش بود

من یک هفته هست که جدا شدم ،ناراحتی داره اما چون خودم نمیخام که دیگه بابت اون آدم غصه ای بخورم وخانوادم حامی هستند خیلی اذیت نمیشم .البته نسخه جدایی برای هیچکس نمیپیچم

گاهی اوقات قرار است که در پیله درد،نم نمک شاپرکی خوشگل و زیبا بشوی.گاهی انگار که باید بگندی در خود،تا مبدل ب شرابی خوش وگیرا بشوی.

قطعا میتونه دل تنگی باشه .شاید دلت برای طرف تنگ نشه .ولی احتمالا برای خاطراتت با اون تنگ بشه.

ولی خب خدا نعمت فراموشی هم داده اگه زیاد موضوع رو مرور نکنین با گذشت زمان میتونه ساده تر فراموش کردن 

فراموش کردن

خودم واقعا حوصله توضیح دادن به کسی رو نداشتم از جمع فراری بودم ولی خدا خیرشون بده اطرافیانم اصلا توضیح نمیخواستن و ترس خودم بود 

دوباره اعتماد کردن 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
خیلی سختی داره طوری که الان یادم میاد میگم حاضرم خودکشی کنم ولی جدا نشم 

انقدر سخته؟من فقط میخوام مستقل بشم.الان شاغلم تحصیل کرده م هستم و میتونم خودمو سرگرم کنم فقط نمیخوام برگردم خونه بابام

فقط گاهی اوقات خاطره ها یادم میاد یا یاد زندگیم میفتم ی کوچولو ناراحت میشم همین

گاهی اوقات قرار است که در پیله درد،نم نمک شاپرکی خوشگل و زیبا بشوی.گاهی انگار که باید بگندی در خود،تا مبدل ب شرابی خوش وگیرا بشوی.